Alle nieuwsberichten

 • Smartwatch beveiliging

  Smartwatch beveiliging

  De ontwikkeling van een robuuste houder met innovatieve klemtechniek waarmee een smartwatch van verschillende fabrikanten en modellen in geklemd kan worden, ter voorkoming van diefstal.

 • Samsung Galaxy S8 smartphone uitgepakt!

  Samsung Galaxy S8 smartphone uitgepakt!

  De nieuwe Samsung S8 en S8+ smartphone ziet er geweldig uit en is zeker een 'moet hebben' voor veel Android liefhebbers met andere woorden winkeliers van mobiele apparaten kunnen zich beter goed wapenen tegen winkeldieven.

 • De 12 beste nieuwe smartphones 2017 | De nieuwste Android smartphones, de nieuwe iPhone 8 hebben de beste display beveiliging nodig

  De 12 beste nieuwe smartphones 2017 | De nieuwste Android smartphones, de nieuwe iPhone 8 hebben de beste display beveiliging nodig

  Hier volgt een overzicht wat nieuw is en wat er nog aankomt in 2017. In dit verslag worden de beste nieuwe Android smartphones behandeld en ook de beste nieuwe iPhones, beste nieuwe Windows phones inclusief de nieuwe Huawei P10, Samsung smartphones, de beste Sony smartphones, de beste HTC smartphones, de beste LG smartphones en nog een paar andere smartphones.

Read more...

Alle blogs

 • Gripzo's antwoord op tabletdiefstal van werkplekken

  Gripzo's antwoord op tabletdiefstal van werkplekken

  De stalen Gorilla Grips van Gripzo houden een tablet altijd en overal op de gewenste plek. Zo gauw de tablet veilig in de grips zit, kan de deze er gewoonweg niet uit.

 • Stadsbioscoop Rembrandt Arnhem kiest voor Gripzo

  Stadsbioscoop Rembrandt Arnhem kiest voor Gripzo

  Stadsbioscoop Rembrandt gebruikt de modernste technieken in haar horeca. Een voorbeeld is het werken met tablets in de cloud, waarbij bestellingen en gehele betalingen gedaan kunnen worden. De juiste tabletbeveiliging om diefstal van de tablet te voorkomen, vond de bioscoop bij Gripzo.

 • Gripzo bij de kapper

  Sommige kappers hebben een nieuwe manier gevonden om hun klanten te entertainen: iPads in Gripzo's Gorilla Grips!

Read more...

Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.