Gripzo is een Nederlands bedrijf, dat innovatieve mechanische houders ontwikkeld en produceert om diefstal van tablets en smartphones tegen te gaan in publieke- en semipublieke ruimte. De mensen binnen Gripzo hebben een lange ervaring Retail beveiligingsoplossingen. We hebben een groeiende niche markt gevonden waarbij het belangrijk is om smartphones maar met name Tablets snel te kunnen vergrendelen tegen diefstal. De houders zijn zo gebouwd om ook agressieve pogingen van diefstal te kunnen weerstaan. Gripzo verkoop de houders wereldwijd. Beveiliging- of verankering van tablets wordt steeds vaker toegepast m.n. binnen kantoren en retail.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.