Gripzo ontvangt Europese subsidie

voor onderzoek naar de ontwikkeling van een elektronisch passief slot

SNN logo europees logo

Gripzo maakt al jaren gebruik van mechanische ½ euro cilinder sloten in haar beveiligingshouders. Deze sloten worden bedient met mechanische sleutels, deze sleutels komen uiteindelijk bij vele klanten terecht zodat er een potentieel gevaar dreigt dat de sleutels in verkeerde handen vallen. Diverse klanten vragen om een elektronische variant wat de aanleiding is van dit project. Na een marktonderzoek naar bestaande oplossingen is gebleken dat bestaande oplossingen onbruikbaar zijn voor Gripzo in haar markt de grote showstopper is de prijs van de bestaande oplossingen. Gripzo wil onderzoeken of er een betaalbaar alternatief ontwikkeld kan worden waarbij, in het geval van een potentieel inbreuk niet alle cilinders vervangen dienen te worden maar door een elektronische programmering de sleutel vervangen (code gewijzigd) kan worden zonder dat er een cilinder- en sleutel uitwisseling dient te gebeuren.

Deze ontwikkeling wordt ondersteund middels een bijdrage van het SNN, lees hieronder het volledige bericht.

 

Klik hier

Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.