Bedrijven

De Gorilla Grips zijn uitermate geschikt voor bedrijven die gebruik maken van tabletoplossingen om producten te verkopen, zoals:

Verkooppunten

Tablets kunnen fungeren als verkooppunt om bijvoorbeeld de voorraad te controleren, een bestelling te plaatsen of productinformatie te raadplegen. Ook als verkooppunt blijft een tablet gevoelig voor diefstal. De Gripzo Grip voorkomt dit doordat de tablet stevig bevestigt is aan de ondergrond zoals de balie of wand. Gripzo heeft de Grips reeds doorontwikkeld zodat ook de huidige trend van grotere tablets zoals de iPad Pro en Galaxy Tab 12.2 kunnen worden beveiligd in de Gorilla Grips XL.

Beurzen en Audio & Video Verhuurbedrijven

Tablets zijn uitstekende apparaten om te gebruiken op beurzen en bij audio & videobedrijven, die apparatuur verhuren, om (product) presentaties of productinformatie te tonen. Gripzo biedt hierin 2 oplossingen;

Kantoren

Kantoren zijn vaak semi openbare gebouwen waa, naast het personeel, ook andere genodigden komen. Smartphones, maar met name Tablets, zijn in deze omgevingen erg gevoelig voor diefstal. Met de Grip houder voor smartphone of tablet wordt dit probleem afgevangen. Kantoormedewerkers kunnen, wanneer ze naar een vergadering gaan of even naar het toilet moeten, eenvoudig de tablet vergrendelen in de tablethouder op het bureau of werkplek. Hierdoor is het niet meer nodig om de tablet mee te nemen of in een bureaulade te leggen en op slot te doen. Gripzo tablethouders zijn zeer geschikt voor kantoorgebruik omdat alle tablet merken en maten kunnen inpassen. Diefstal op kantoren is wereldwijd een zeer groot probleem en loopt in de miljarden qua schade post.

Bestel nu

one-size-fits-all

Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.