Android Smartphone Grips

Al jaren is de Android smartphone het populairste doelwit voor winkeldieven, maar met de nieuwste grips van Gripzo bescherm jij de smartphones tegen winkeldiefstal! De grips voor Android toestellen van Gripzo zijn speciaal ontwikkelt en bieden retailers optimale bescherming van de Android smartphones. Dit houdt in dat het stelen minder aantrekkelijk is voor de winkeldieven. Op deze manier verlaag jij het aantal diefstallen in jouw winkel drastisch.

 

Door een unieke, gemakkelijke en snelle ontgrendeling op de grips van Gripzo kan een medewerker van de winkel de toestellen los maken zodat deze een echte ervaring bieden voor de klant. Op deze manier verbeter je de winkelervaring van de klant in jouw winkel. Doordat zij een telefoon ervaren zonder extra kabels en sensoren is de juiste ervaring beter te ondervinden.

 

De grips van Gripzo

Doordat Android toestellen van onder andere de merken Samsung, Huawei of Sony regelmatig met nieuwe modellen op de markt komen is het lastig om de nieuwste ontwikkelingen bij te benen. Daarom beveiligen vandaag de dag nog veel retailers hun toestellen doormiddel van een staalkabel. Het nadeel hiervan is dat een kniptang het enige is wat een winkeldief nodig is om de smartphone los te breken. Ook een nadeel is dat een klant niet een vrije ervaring kan krijgen doordat de telefoon beperkt wordt in het testen hiervan.

 

Gripzo heeft hier speciaal een grip voor ontwikkeld waardoor Android toestellen niet meer gestolen kunnen worden. Ook verbeterd deze grip weer de winkelervaring van een klant door meer vrijheid te bieden bij het testen van het toestel.

 

Middels geharde stalen klemmen, de grips, wordt het toestel vergrendeld op de aangewezen plek. Deze zorgen ervoor dat de smartphone goed beveiligd is, maar hij kan wel bekeken worden door de klant. Wil de klant het toestel graag vasthouden? Dan is de grip in slechts drie seconden te ontgrendelen en kan de klant het toestel volledig ervaren.

 

Meer te weten komen?

Ben jij een retailer en wil jij graag meer te weten komen over de Android smartphone grips van Gripzo? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de mogelijkheden.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.