Gripzo beveiligings klemmen voor smartphones en tablets zijn 100% mechanisch. Ze zijn ontwikkeld om diefstal uit winkels zo goed als onmogelijk te maken. Geen kabels, geen sensoren, geen plakstickers, geen elektronika, GEEN GEDOE! De beveiligingsklemmen zijn instelbaar voor elk type Smartphone of Tablet. Totale vergrendeling en snelle ontgrendeling houdt het toestel veilig maar ook snel toonbaar voor een 100% product beleving. Als de winkel dicht gaat kunnen de dure toestellen snel van het display gehaald worden om veilig in het back office te leggen. 

 

Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.