Tablet houders worden steeds vaker gebruikt in Point of Sale omgevingen. Hierbij past ook een goede houder die beschermt tegen diefstal. Dit is precies wat Gripzo biedt een ijzersterke houder die ook nog eens heel makkelijk vergrendeld en ontgrendeld d.m.v. een unieke sleutel. Dit houdt een POS tablet in een restaurant, bar of winkel ook mobiel zeer makkelijk te gebruiken. De tablethouders zijn verstelbaar zodat elek tablet past. Voor 12" en 13" tablets zijn er special XL grips die in de standaard houder passen. 

 

Product accessories

Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.