Retail

De Gripzo Grips zijn geschikt voor diverse branches en marktsegmenten om uw tablets of smartphones te beveiligen tegen diefstal. Hieronder een overzicht van segmenten waar we reeds aan geleverd hebben:

Telecomwinkels

De houders van Gripzo zal u waarschijnlijk hier het meest terug zien: in telecomwinkels worden immers tablets en smartphones verkocht. De Gripzo Grip zorgt ervoor dat de producten op een veilige wijze gepresenteerd kunnen worden. Preventie van diefstal, met name bij winkels die veel risico lopen, is bij elke telecomketen een hot issue. Zeker met de duurdere smartphones of tablets van tegenwoordig in combinatie met de Grip van Gripzo heeft men een nieuw getest en werkende anti-diefstaloplossing. Geen gedoe meer met alarmen, kleefstickers en kabels. Één Gripzo-sleutel en goed personeel gaat diefstal stoppen en de verkoop verhogen.

Gastvrijheid

In omgevingen waarbij de gastvrijheid centraal staat, is het ook mogelijk om hierbij tablets te gebruiken als ondersteuning. Denk hierbij aan het weergeven van een plattegrond, route of wegwijzer maar ook instructievideo’s of informatieve films. Ook tijdens deze toepassing is het aan te raden om de tablet te beveiligen met de houders van Gripzo. Het grote voordeel van de Gripzo tablet mount is dat de tablet eenvoudig op slot gezet kan worden (vergrendeld), maar ook in 3 seconden eruit gehaald kan worden (ontgrendeld). Dit houdt de tablet veilig, maar ook mobiel en daar is een tablet vaak voor!

Retailers

Retailers zoals supermarkten en elektronica winkels verkopen ook vaak tablets en smartphones. Het presenteren van deze producten is vaak onveilig en zelfs diefstalgevoelig, omdat deze winkels niet altijd medewerkers in de buurt hebben. Hierdoor hebben potentiële winkeldieven veel tijd om de beveiliging ‘uit te proberen’. Gripzo is dusdanig robuust dat het geen probleem is om de dieven tegen te houden. Door de “quick release”, door middel van een sleutel, kan personeel toch de klanten een goede productbeleving bieden. Dit verhoogd de conversie en dus de winst voor de retailer. Hierdoor werkt de beveiliging tevens verkoopbevorderend.

Bestel nu

telecomwinkel-O2-long-display-with-Gripzo

Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.