Claro kiest Gripzo voor beveiliging smartphones

Telefoons die in winkelcentra tentoongesteld staan, zijn een gewild doelwit voor diefstal. Het Chileense Claro was op zoek naar en oplossing om de smartphones en tablets in de displays te vergrendelen. Tegelijkertijd moest de klantervaring wel voorop staan: klanten moesten de telefoons gemakkelijk kunnen ervaren en aanraken.

Gripzo: het beste uit twee werelden

Met Gripzo kreeg Claro het beste uit twee werelden: snelle ontgrendeling zorgt voor een perfecte productervaring en de Gripzo-grips zorgen voor 100% veiligheid. Na de eerste tests was Claro er al snel uit: Gripzo zou de nieuwe beveiliging van smartphone displays in winkelcentra moeten worden. Claro gaat Gripzo in 2019 gebruiken in alle winkels!

 


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.