360 POS Tablet Kiosk

Gripzo introduceert een 360 graden draaiende Tablet kiosk

De 360 graden draai-optie is erg handig wanneer retailers mobiele betalingen van hun klanten willen accepteren. De zogenaamde 360 POS Tablet Kiosk biedt verder een permanente kijkhoekverstelling zodat altijd de juiste kijkhoek wordt aangeboden voor klanten.

De POS Tablet kiosk of Tabletkassa houder is de meest robuuste houder op de markt. De houder is gebouwd van het beste staal en heeft geharde stalen grips die onmogelijk te manipuleren zijn wat diefstal zo goed als onmogelijk maakt.

The Tabletkassahouder heeft verstelbare grips die het mogelijk maken dat alle moderne tablets tussen de 7”en 11” erin passen. Voor grotere Tablets zoals de iPad Pro 12.9”of de Galaxy TabPro S 12.2 heeft Gripzo een aparte XL grip set die in de bestaande houder gelegd kan worden. Wanneer de maat van de tablet wijzigt kan er simpelweg weer geswitcht worden van gripset.

Alle Gripzo tablethouders bieden een complete vergrendeling in combinatie met een snelle ontgrendeling. De ontgrendeling gebeurt door middel van een unieke sleutel net zoals u gebruikt voor uw voordeur.

360 POS Tablet Kiosk  Gripzo introduces a 360 degree rotating Tablet Kiosk.

Snelle ontgrendeling verzekert u er tevens van dat de Tablet mobiel gebruikt kan worden. Handig in een Restaurant als de tablet ook voor orders gebruikt wordt of als de Tablet na sluitingstijd meegenomen moet worden.

Gripzo Tablet beveiligingshouders zijn leverbaar in zwart of wit. Alternatieve kleuren zijn mogelijk vanaf een bestelling van 10 stuks of meer.

Bevestiging van de tablethouders is mogelijk d.m.v. (beveiligings-) schroeven, tapeinden, bout en moer, zelfklevende stickers (bv voor glazen ondergrond). Gripzo biedt ook vrijstaande vloerstandaards of vrijstaande tafelvoetplaten. 

Bent u geinteresseerd in een tablethouder van Gripzo of heeft u vragen, aarzel dan neit om contact op te nemen. dit kan per mail: info@gripzo.com, maar u kunt ook bellen

Bestel nu


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.