Anti-diefstal apparaat voor tablets

Hoe beschermt u tablets tegen diefstal? Met de anti-diefstal apparaat voor tablets van Gripzo. Onze apparaten zijn uitermate geschikt om verschillende soorten tablets te beveiligen. Naast anti-diefstal brengen onze houders je nog meer voordelen. Koop ze hier of lees verder voor meer informatie.

Tablethouders

De Gripzo tablethouders zijn gemaakt van gehard staal en zijn 100% mechanisch. Dit betekent dat u geen last heeft van beveiligingsstickers of -kabels. De houder bevat grips die de tablet inklemmen en op de plek houden. De vervelende trend ‘doorknippen en wegrennen’ is niet mogelijk met onze houders. Het vergrendelen en ontgrendelen van de tablets gebeurt door middel van een unieke sleutel. Op een andere manier is niet mogelijk. 

Andere voordelen

De houder is in verschillende hoeken in te stellen en vast te maken op verschillende ondergronden. Daarnaast is onze houder ontworpen als een open design. Zo is de tablet wel uit te proberen of te gebruiken zonder dat het een risico oplevert. Ook verkopen wij kiosk-stands waar de tablet veilig in vergrendeld kan worden. Op deze manier zijn onze houders in te zetten voor verschillende doeleinden en in verschillende branches. Een ander voordeel van het open design is dat connectiviteit met Wi-Fi, 5G of Bluetooth geen probleem is. En natuurlijk is het mogelijk om de tablet op te laden. 

Uitstekend terugverdienmodel

De tablethouders hebben een snel terugverdien omdat de grips te verstellen zijn. Tablets van 7 tot 11 inch passen in dezelfde houder. En voor tablets van 11 tot 13 inch hebben we XL grip-sets beschikbaar. Dit geldt ook voor de kiosk-stands. Samen met het open design dat de gebruiksvriendelijkheid bevordert en het gehard staal dat de diefstal kansen flink verlagen, levert de investering u jaren voordelen op.

Bescherm nu de tablets

Koop nu onze anti-diefstal apparaat voor tablets en wees zeker van een goede beveiliging. Voor vragen kunt u contact opnemen of verder lezen op deze pagina. Het kopen van de houders, kan hier


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.