Anti diefstal IPad Houder

Ben jij een retailer en ben jij op zoek naar een beveiligde IPad houder voor in jou winkel? Het gebruik van tablets groeit razendsnel. Steeds meer winkels verkopen tablets, echter gaat het aantal diefstallen ook fors omhoog. Tablets zijn vaak het doelwit bij winkeldiefstal. De juiste beveiliging is daarom een noodzaak.

 

Met de tablethouders van Gripzo ben je zeker van deze beveiliging. Onze houders zijn namelijk gemaakt van gehard staal en niet doormiddel van een kabel. De kabel kan namelijk eenvoudig doorgeknipt worden, waarna de dief er met de buit vandoor kan gaan. Echter met de stalen grips of klauwen is dit niet het geval.

 

Eigenschappen houder

De houder bevat speciaal ontwikkelde grips die gemaakt zijn van gehard staal. Doordat de houders apart instelbaar zijn krijg je er praktisch elke formaat IPad in. Zo kun je de grips voor meerdere producten gebruiken en zijn ze toekomstbestendig. Een groot voordeel vanuit ons design is dat er geen kabels aan vast zitten en de klant hier geen last van heeft. Dit geeft de klant een optimale ervaring van het product.

 

Het vastzetten en ontgrendelen van de IPad kost slechts drie seconden. De werknemer maakt dan gebruik van een special geleverde sleutel die de grip op een makkelijk manier opent en sluit.

 

Kiezen voor Gripzo

De houders van Gripzo beschermen de IPad’s tegen diefstal en maken het presenteren van de iPad’s makkelijk voor jou als retailer. Met onze tablethouder heeft u geen last van elektronica, kabels, stickers, sensoren of andere zorgen de anti diefstal werken puur mechanisch.

 

Bestel snel bij Gripzo

Wees zeker van een goede beveiliging van uw producten en goede klantervaring bij het uitproberen van onze beveiligde IPad houder. Liever eerst meer informatie over het product? Klik hier of neem contact op. Nieuwsgierig naar onze oplossingen en producten? Lees meer op onze website.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.