Apple Smartphone Grips

Speciale Grips om jouw Apple Smartphones te beveiligen tegen diefstal zoals bijvoorbeeld de nieuwste iPhone 14. De nieuwste Grips van Gripzo beschermen jou smartphones tegen winkeldiefstal. Retailers die de Iphone van Apple verkopen en presenteren, willen graag het toestel ook op een professionele manier beveiligd in de winkel hebben liggen. De grips voor Apple toestellen zijn speciaal ontwikkelt en bieden de retailers optimale bescherming van de Apple Smartphones. Op deze manier zorgt Gripzo ervoor dat het minder aantrekkelijk is voor de winkeldieven om de toestellen mee te nemen. Zo verlaag jij de winkeldiefstal cijfers in jouw winkel.

 

De anti diefstal klauwen

De klauwen voor de Apple IPhone zijn speciaal gemaakt van gehard staal. Deze grips hebben haken die de smartphone vergrendelt. Op deze manier blijft het toestel wel functioneel zodat de klant het toestel naar behoren kan uitproberen en testen. Op deze manier beleeft de klant wel de optimale telefoon ervaring zonder dat deze blootgesteld wordt aan eventuele winkeldieven.

 

Het vergrendelen van de grip gaat eenvoudig door de speciaal bijgeleverde sleutel te gebruiken om de haken te openen of sluiten. Op deze manier heb je in een mum van tijd de telefoon in of uit de grip.

 

Door deze unieke en gemakkelijke manier van een snelle ontgrendeling kan de medewerker in de winkel het toestel los maken zodat deze een echte ervaring bieden aan de klant. Hierdoor verbeter jij de algehele winkelervaring voor de klant.

 

Meer te weten komen over Gripzo

Met de Apple Smartphone Grips van Gripzo beveilig jij je smartphones zonder de ervaring weg te halen bij je klanten. Ben jij een retailer en wil jij graag op zoek naar een eenvoudige manier om jouw toestellen te beveiligen tegen winkeldiefstal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met en professional van Gripzo naar de mogelijkheden voor jouw winkel.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.