Apple smartwatch

De Apple smartwatch wordt steeds aantrekkelijker voor dieven. Hoe kan zo’n smartwatch goed beschermd worden? Door gebruik te maken van de smartwatch beveiligingshouders van Gripzo.

Gripzo heeft een ontwerp gemaakt speciaal voor de smartwatch. Een Apple Smartwatch is niet zomaar een horloge. De ervaring en gevoel van de smartwatch is voor klanten erg belangrijk. Dit is precies wat de houder biedt.

Een goede beveiliging

De houders zijn zo ontworpen dat de smartwatch beveiligd is tegen diefstal. Zonder last te hebben van stickers, kabels en elektroden. De houden kan alleen ontgrendeld worden door middel van een speciale sleutel. De sleutel wordt bij het product geleverd. Zo bepaalt u wie de smartwatchhouders kan ontgrendelen. En tijdens het ontgrendelen van de houder kan uw personeel de geïnteresseerde klant meer vertellen over het product.

Het installeren van de houder

De houder bestaat uit twee onderdelen: de smartwatchhouder met cilinderslot en de beugels die de smartwatch beschermen. De houder staat op een klein platform. Het platform is eenvoudig te bevestigen aan een tafel. Verder zijn er geen kabels nodig. Door het ontwerp is het ook mogelijk om de smartwatch op te laden terwijl deze in de houder zit. Ook draadloos opladen is mogelijk. Dit kan bij de smartwatch in de houder gestopt worden.

Apple smartwatch houder

De smartwatch houders worden gemaakt naar het merk. Voor Apple smartwatches zijn andere afmetingen nodig dan voor andere merken. Omdat het op maat gemaakt wordt, ent u zeker van een goede bescherming. De beugels sluiten perfect aan waardoor diefstal tegengegaan wordt.

Waarom de smartwatch houders van Gripzo?

Gripzo heeft veel ervaring met het maken van verschillende soorten houders. Hierdoor zorgen wij ervoor dat we onze belofte nakomen: de houder beschermt het product perfect. Daarnaast kunnen wij advies geven over de beste manier van beveiliging en bevestiging van onze producten.

Bescherm de Apple smartwatch

Bestel snel de smartwatch houders van Gripzo en zorg ervoor dat dieven geen kans krijgen! Meer informatie over het product, vindt u hier. Heeft u vragen? Neem dan snel contact met ons op.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.