Bescherm uw producten in de retail

Heeft u een retail winkel en verkoopt u telefoons en/of tablets? Dan wilt u deze vast en zeker goed beveiligd hebben. Maar uw klanten mogen hier geen last van hebben. Gelukkig biedt Gripzo de beste oplossing voor u. Wij hebben telefoon- en tablethouders die de producten beschermen en de klant in alle gemakken voorzien. 

De grips

Onze houders zijn gemaakt van hard staal en bevatten grips. De grips klemmen zich vast rondom het product, waardoor deze niet zomaar open te krijgen zijn. De houders zijn te installeren op een tafel of aan de muur. Door deze manier vast klemmen, heeft u geen last van extra kabels, snoeren of sensoren. Natuurlijk heeft u een kabel wel nodig: de oplaadkabel. Het ontwerp van de houders zorgt ervoor dat uw klanten het producten goed kunnen bekijken en uitproberen. Het los koppelen van de producten kan door middel van de bijgeleverde sleutel.

Telefoonhouders

Onze telefoonhouders kunnen gebruikt worden voor onder andere Samsung en iPhone. Door de verstelbare grips, passen ook verschillende groottes van telefoons makkelijk in de houder. Hierdoor blijft de telefoon handzaam en worden ze beschermt tegen diefstal en schade.

Tablethouders

De tablethouders die wij verkopen zijn ook voor meerdere tablets beschikbaar. De houders kunnen in verschillende invalshoeken gedraaid worden. Door de tablets in de houders tentoon te stellen, worden ze beschermt tegen schade en diefstal. 

Bescherm uw producten met de grips

Bescherm uw producten in de retail eenvoudig en gebruiksvriendelijk met de grips van Gripzo. De houders zijn in verschillende kleuren en groottes verkrijgbaar. Geniet van een uitstekend terugverdienmodel en het slimme open design. En natuurlijk de bescherming door het geharde staal.

Bestel snel bij Gripzo

Overtuigd dat dit de beste keuze is? Bekijk snel ons aanbod in de webshop of neem contact met ons op voor meer informatie. 
 


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.