Beveiligde houders voor tablets

Bent u op zoek naar beveiligde houders voor tablets? Houders die niet alleen een strak design en erg functioneel, maar ook diefstal bestendig zijn? Bij Gripzo bent u aan het juiste adres. Met onze speciaal ontworpen grip-sets voor tablets kunt u straks uw modellen veilig presenteren zonder dat de functionaliteiten verdwijnen. Lees hieronder meer over onze houders voor tablets.

 

Tablet grip

De standaard grip voor tablets van Gripzo zijn verkrijgbaar in het zwart of wit. Een andere kleur is in overleg ook mogelijk. Deze grip beschikt over een standaard grip set waarmee u meerdere maten tablets kunt bevestigen in het systeem. Echter wanneer u grotere tablets wilt displayen is het mogelijk om de optionele XL grip set voetplaat erbij te krijgen.

 

Gripzo biedt verschillende beveiligingsmethoden en sluitingen aan voor zowel Apple als Android tablets van elk formaat.

 

Anti-diefstal

Doordat de grip gemaakt is van gehard staal is het niet mogelijk om dit los te breken. Doordat er geen verdere elektronica te vinden is in de grip is het noodzakelijk om de grip te openen en sluiten met een daarvoor bestemde sleutel. Hierdoor kunnen alleen mensen die in bezit zijn van de sleutel de grip openen en sluiten. Doordat de grip makkelijk te monteren is blijft hij goed op zijn plek zitten waardoor val schade ook wordt uitgesloten.

 

Universele grip

De grips van Gripzo zijn universeel. Wat inhoudt dat de tablethouder versteld kan worden voor de verschillende merken, maten en soorten. Dit geldt ook voor de telefoon-, smartwatch- en laptophouders. Hierdoor kunt u gemakkelijk, bij aanpassingen van uw assortiment, de grip aanpassen van formaat. Door dit design zijn de grips langer te gebruiken en zijn ze dan ook een goede investering.

 

Koop nu onze grips

Bent u nieuwgierig geworden naar onze beveiligde houders voor tablets? Koop ze nu in onze shop of neem contact met ons op. Voor vragen kunt u ook vrijblijvend contact opnemen.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.