Beveiligde telefoonhouders

Hoe zorgt u ervoor dat uw telefoons beschermd zijn tegen diefstal? Met de beveiligde telefoonhouders van Gripzo zijn uw telefoons beschermt tegen diefstal. Onze anti-diefstal houders brengen naast de juiste veiligheid nog meer voordelen met zich mee. Lees hier verder voor meer informatie over onze telefoonhouders.

 

Telefoonhouders

De telefoonhouders van Gripzo zijn gemaakt van gehard staal en 100% mechanisch. Door het slimme design wordt diefstal van dure toestellen zo goed als onmogelijk gemaakt door het anti-diefstal systeem. De telefoonhouders zijn verkrijgbaar in een zwarte of witte uitvoering met optie tot een optionele XL gripset waardoor ook de grootste telefoons gemakkelijk beveiligd kunnen worden.

 

De telefoonhouders zijn ideaal om smartphones te presenteren zonder dat het product diefstalgevoelig is of dat er schade kan ontstaan door het laten vallen van het product. Door het design blijft de smartphone toch handzaam om alle functionaliteiten uit te kunnen proberen en zo een goede impressie te krijgen van de telefoon.

 

Eigenschappen

Doordat er gekozen is voor een verstelbare presentatiehoek is het mogelijk om de telefoonhouder te monteren aan tafels en wanden. Middels het voetstuk is het mogelijk om de telefoon te koppelen aan een stroomkabel. Zo is de telefoon altijd voorzien van stroom en kunnen de functionaliteiten gepresenteerd worden zonder dat de telefoon leeg raakt.

 

Diverse modellen

Doordat de houders te verstellen zijn passen er meerdere telefoons in dezelfde houder. Dit zorgt ervoor dat de houders zichzelf snel terug verdienen. Door de optionele XL grip-sets is het mogelijk om nog meer diverse modellen in dezelfde houder te kunnen plaatsen. Door het slimme design en de juiste materialen levert de investering u jaren voordelen op.

 

Bescherm nu uw telefoons

Wanneer u nu onze beveiligde telefoonhouders besteld weet u zeker van een goede beveiliging van uw telefoons. Wanneer u meer informatie wilt hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag ons naar de vele mogelijkheden.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.