Beveiliging iPad

Zoekt u de beste oplossing voor de beveiliging van een iPad? Koop de iPad grip van Gripzo. Met onze houders weet u zeker dat de iPads goed beveiligd zijn tegen diefstal. Naast de sterke beveiliging, hebben heeft de houder nog meerdere voordelen. 

Gebruiksvriendelijk

De houder heeft geen elektronische onderdelen, maar een ouderwetste sleutel. Met de sleutel is het ontgrendelen en vergrendelen van de iPad in de houder snel geregeld. Zonder sleutel is het echter niet mogelijk om de iPad uit de houder te krijgen. Dit zorgt ervoor dat dieven geen kans hebben om de iPad te stelen. Daarnaast is de houder verstelbaar. Verschillende merken en groottes van iPads passen in dezelfde houder. Eén houder kan lang mee gaan. Dit maakt dat de houders een uitstekend terugverdienmodel hebben.

Optimale ervaring

Het ontwerp van de houders is zo gemaakt dat scherm van de iPad vrij is. Dit zorgt ervoor dat klanten de iPad gewoon kunnen uitproberen. Ook is het verbinden met internet, Wi-Fi of Bluetooth mogelijk door het open design. Daarnaast zitten er geen elektronische onderdelen, kabels of stickers aan de houder. Dit zorgt ervoor dat de klant een optimale ervaring kan beleven. 

Toepassingsmogelijkheden

Onze iPad grip is in meerdere sectoren en op verschillende locaties toepasbaar. Vooral in de retail zijn onze grips de oplossing tegen diefstal. Maar tegenwoordig worden iPads ook gebruikt in de horeca als bijvoorbeeld een menukaart of voor het opnemen van bestellingen. Met onze grip kunt u ervoor zorgen dat de iPad goed beveiligd is, niet alleen tegen diefstal maar ook tegen vallen. Ook is de iPad grip te gebruiken in kantoren of bij tentoonstellingen. Vanwege het geharde staal zal de iPad goed beschermd blijven. Daarnaast hebben we ook iPad kiosk-stands en is het mogelijk om de grip te monteren op een tafel of aan een wand.

Bescherm uw iPads

Bent u ervan overtuigd dat de Gripzo grips de beste beveiliging van de iPad biedt? Koop dan snel de houders via onze webshop. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.
 


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.