Als je de fiets op slot zet waarom dan niet je tablet?

Mensen zouden zich beter moeten realiseren dat er veel gevaar bestaat om een tablet kwijt te raken zegt Robert van Balen van Gripzo.com

 

Stelen van mobiele toestellen en tablets is te voorkomen

Onderzoek toont aan dat diefstal van tablets excessief stijgt. Dit wordt onderschreven in een recent rapport van de Nederlandse politie waarin blijkt dat in Nederland 50.000 mobiele toestellen werden gestolen. 40% daarvan waren tablets (https://www.simyo.nl/blog/geef-smartphonedief-het-nakijken). Tablets zijn te groot om snel even in je zak te doen als je even koffie gaat halen, of naar een vergadering moet. Daarom blijven ze vaak achter zonder ‘baasje’ en dit creëert ook de gelegenheidsdief. Speciaal in kantoren of verzamelgebouwen waar mensen zichzelf en met hun spullen veilig wanen, loert het gevaar. Vergis je niet: dieven zijn er altijd en overal en gelegenheid maakt de dief. Tegenwoordig zijn er tal van oplossingen om je tablet te beschermen tegen diefstal. De meest bekende oplossing bestaat uit een staalkabel, maar dat is vaak lastig, omdat je dan moeilijk je tablet kan meenemen. Bovendien is het moglelijk om kabels door te knippen. Ook zogenaamde ‘tablet enclosures’ worden vaak toegepast, maar dan zit de tablet ook weer vast op een plek en het is voor mensen in een kantooromgeving belangrijk om de tablet mobiel te houden. Maar er is hoop: Gripzo.com heeft een nieuwe beveiligingshouder voor tablets ontwikkeld die zeer eenvoudig en snel een tablet vergrendelt, maar ook in luttele seconden de tablet kan vrijgeven d.m.v. een sleutel. De houder wordt op het bureau of muur gemonteerd zodat er altijd een houder of tabletslot in de buurt is. De Gripzo tablet houders kunnen voor elk tablet formaat passend gemaakt worden door verstelbare grips. Dit betekent ook een duurzame en slimme investering. Dit maakt de oplossing net zo eenvoudig als je fiets op slot zetten. Met een tablet is het immers niet anders: je bent ‘m zo kwijt dus u kunt hem beter op slot zetten!

Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.