Bescherming tegen diefstal wordt nu makkelijk gemaakt met Gripzo

Bedrijfsoplossingen

Naast het grote verlies van apparatuur en de daarmee in verbande houdende tijd totdat de apparatuur weer vervangen zal worden, zal ook het verlies van gevoelige en vertrouwelijke informatie op lange termijn gevolgen hebben. Statistieken tonen aan dat in de factor verloren gegevens het verlies ongeveer €1500,- per computer is. In 2011 & 2012 stolen winkeldieven in totaal voor meer dan 7 miljard aan apparatuur van retailers in de Verenigde Staten. 

Beveiliging

Tablets, laptops en smartphones beschermen tegen diefstal is onze taak. De Amerikaanse en Canadese overheid, rechtshandhaving, Fortune 500 bedrijven en grote universiteiten vertrouwen ons om hun mobiele apparaten te beveiligen. 

We hebben diverse mechanische oplossingen voor anti diefstal preventie van laptops en tablets in de detailhandel branche. Wij ontwikkelen en zorgen voor een maximale bescherming tegen diefstal. Gripzo's beveiligings producten zijn ontworpen voor 0% diefstal en is de beste basis voor anti diefstal preventie. De unieke verstelbare handgrepen bieden een grote ROI van 99% en zal dan ook op elk apparaat passen. De one size fits all is belangrijk voor als producten met de tijd meegaan en veranderen van formaat. In tablet houders past vaak maar 1 maat en soms 2 maten, dan is het dus lastig als een product veranderd van formaat. 
 

tablet-grip
 

Tablets worden gebruikt voor gastvrijheid, kiosken en worden bijgestaan voor verkoop in winkels. POS moet er voor zorgen dat diefstal of verlies voorkomen kan worden.

Publieke ruimtes

Diefstal van mobiele apparaten in puplieke ruimtes is een bekend probleem. Gripzo biedt u de zekerheid om uw mobiele apparaten te beschermen. De snelle vergrendeling van 3 seconden en de quick release van 2 seconden houden uw tablet veilig en mobiel. Het is net als het parkeren van uw auto of uw fiets op slot doen.

tablet-makkelijk-gripzo

Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.