Beveiliging voor tablets

Tablets worden steeds vaker gebruikt in diverse publieke en semipublieke ruimten. Denk bijvoorbeeld aan beurzen, waar de tablet kan worden ingezet om informatie over te brengen aan publiek. Ook worden tablets vaker gebruikt in musea's. Het gaat hier bijvoorbeeld om het tonen van routebeschrijvingen aan bezoekers. Hoewel het gebruik van tablets hiervoor zeer geschikt is, zit er een groot risico aan: dieven hebben het vaak gemunt op de tablets, aangezien ze erg waardevol zijn. Beveiliging voor tablets, bijvoorbeeld beveiligingshouders, is hierdoor nog belangrijker geworden.

Wat is een beveiligingshouder?

Een beveiligingshouder is een beveiliging voor tablets. Veelal is het een mechanische houder die ervoor zorgt dat diefstal van de tablet wordt tegengegaan. In de meeste gevallen bestaat hij uit een houder en grips die vaak zijn gemaakt van stevig materiaal zoals staal. De houder zorgt ervoor dat de tablet zowel aan de muur als bijvoorbeeld op de grond kan worden bevestigd en de grips, waar de tablet in wordt bevestigd, garandeert de diefstalveiligheid.

Waar voldoet een goede beveiligingshouder aan?

Uiteraard is het van belang dat een goede beveiligingshouder uitmuntende security for tablets biedt. Zo dienen de grips gemaakt te zijn van een stevig materiaal, waardoor dieven geen enkele kans hebben. Maar ook de functionaliteit is belangrijk. Zo dient de houder makkelijk in gebruik te zijn, verschillende standen te hebben en moet hij (voor geautoriseerden) eenvoudig te ver- en ontgrendelen zijn. Daarnaast is het belangrijk dat de houder geen schade achterlaat op de tablet door bijvoorbeeld een beschermde binnenkant te hebben.

Als u meer informatie wilt over beveiliging van tablets, kunt u altijd even contact opnemen met Gripzo. Wij zijn ontwikkelaar van de unieke Gripzo Tablet Grip, dé beveiligingshouder voor tablets van dit moment.

Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.