De 8 beste nieuwe telefoons die Gripzo in 2019 wil beveiligen

2018 was een overgangsjaar voor telefoons: Samsung en Apple gingen voor veilig, Sony veranderde eindelijk zijn design en Chinese merken als Xiaomi, OnePlus en Honor experimenteerden met in-display security en schuifmechanismes. 2019 lijkt gigantisch te worden. Denk bijvoorbeeld aan 5G! Laten we eens kijken wat het nieuwe jaar in petto heeft.

Samsung Galaxy S10

Na een jaar dat we wat Samsung-telefoons betreft misschien maar moeten vergeten, wordt 2019 een jaar waarin het Koreaanse bedrijf zijn volgende klapper gaat lanceren: de Galaxy S10. Geruchten lijken te suggereren dat Samsung de tiende verjaardag gaan vieren - van, laten we eerlijk zijn, de enige echte concurrent van de iPhone - met verschillende soorten apparaten. Eén daarvan is de Galaxy X, die misschien al de vouwbare displaytechniek heeft die in december 2018 haar debuut beleefde. Een grote verandering is zeker nodig, want de afgelopen versies hadden nagenoeg dezelfde blueprint. De laatste keer dat Samsung het design veranderde, luidde dat een nieuw tijdperk van vakmanschap in. Dat verwachten we nu weer.

Een vingerafdruksensor in het display lijkt haast een gegeven, net als een switch naar een nieuwe, simple One UI. Dit is een grote herziening van Samsungs software, waarin sommige kinderlijke elementen die al sinds de TouchWiz op de telefoons zaten, weggelaten worden. We verwachten gebarenherkenning,, UI-elementen die met één hand bediend kunnen worden en elegantere look & feel.

Verwacht: eerste kwartaal 2019/maart

OnePlus 7

OnePlus is gek op publiciteit en de maker van de uitstekende OnePlus 6T heeft al aangekondigd dat het een 5G-toestel met EE gaat lanceren in het Verenigd Koninkrijk in de eerste helft van 2019. Het valt te verwachten dat dit apparaat de OnePlus 7 gaat heten. Zo erg op de zaken vooruitlopen kan ook mislopen, zeker omdat dit vroege gebruik van 5G (dat nog in de kinderschoenen staat) misschien niet de beste optie is voor een merk als OnePlus. Het zal de prijs van de telefoon ongetwijfeld omhoog stuwen, maar er zijn ook belangrijker zaken die wat aandacht nodig hebben, zoals de camera.

We voorspellen dat je waarschijnlijk twee varianten van de OnePlus 7 in de winkel zult zien (eerlijk gezegd zouden ze het apparaat ook wel de OnePlus 5G kunnen gaan noemen): een duurdere en minder commerciële 5G-versie een vriendelijker geprijsde versie.

Verwacht: eerste helft van 2019

Sony Xperia XZ4

De Xperia XZ3 was een stap in de goede richting. Sony dumpte dat vreselijke omnibalance design, gebruikte haar tv-kennis om een fantastisch OLED-scherm te kalibreren en verbeterde de cameratechnologie. Met de Xperia XZ4 lijkt het logisch dat iets van het het DNA van de XZ Premium-serie wordt overgebracht: dual camera's en een 4K-scherm. Een 4K-scherm is niet per se nodig op een telefoon, maar het zou Sony wel krantenkoppen opleveren. De Xperia XZ4 zou waarschijnlijk ook één van de eerste telefoons worden met de 855 chipset van Qualcomm.

Verwacht: eerste kwartaal van 2019/Maart

Moto G7 

Motorola heeft geen enkele uitzonderlijke, high-end smartphone gelanceerd de afgelopen jaren. Het lanceerde wel uitzonderlijke budgetvriendelijke telefoons. De G-serie is het hoogtepunt van die budgetvriendelijke toestellen. Het is de smartphone van Motorola die het beste verkoopt en is dus erg belangrijk voor het merk. Er circuleren geruchten dat de Moto G7 waarschijnlijk een inkeping heeft en misschien zien we ook wat van het design-DNA van de nieuwere Motorola One. Hopelijk blijft de prijs laag en blijft de camera zo indrukwekkend. 

De grootste uitdaging voor Motorola is de toenemede populariteit en kwaliteit van de Chinese merken, die goedkope telefoons produceren met high-end specs. Pocophone en Honor zijn twee van zulke merken en het wordt steeds moeilijker om ze te negeren.

Verwacht: eerste kwartaal 2019/maart

Huawei P30 & Huawei P30 Pro

De astronomische verbetering van de kwaliteit van Huawei-toestellen is ondergewaardeerd gebleven in 2018. De Huawei P20 Pro en de Huawei Mate 20 Pro zijn twee van de beste smartphones van 2018, met fantastische camera's en features die je gewoon nergens anders ziet. De Mate 20 Pro kan bijvoorbeeld draadloos andere toestellen met Qi opladen en het is het enige mainstream toestel met 40W, waarmee de grote batterij binnen een uur weer vol zit.

Dat deze features nu al beschikbaar zijn, maakt het vooruitzicht op wat komen gaan nóg spannender. De P30-serie zal ongetwijfeld 7nm Kirin 980 hebben en hopelijk tilt de serie de cameratechnieken naar een nog hoger niveau. Ons grootste verzoek aan Huawei is: doe alsjeblieft iets aan de software. EMUI blijft zwak en de iOS-look past net bij de goede hardware die Huawei nu maakt.

Verwacht: eerste kwartaal 2019/maart

De nieuwe iPhone

Ondanks dat de iPhone XS en XR nét in de schappen liggen, zijn de ogen alweer gericht op wat Apple in 2019 nog in petto heeft. 5G lijkt onmogelijk; er circulerern geruchten dat het bedrijf dit nog even vasthoudt tot 2020. We zijn dus benieuwd welke features de nieuwe iPhone zal hebben.

Een groter redesign lijkt het meest logisch, samen met de gewoonlijke verbeteringen aan de camera en de performance. Hopelijk staat een radicaal redesign van iOS 12 op de rol, net als een snellere lader.

Verwacht: September 2019

Google Pixel 3 Lite

De Pixel 3 Lite is het verwachte broertje van de Pixel 3 en de Pixel 3 XL. Het toestel zou dezelfde uitstekende camera aan boord hebben als de non-Lite-apparaten, maar mét plastic body, midrange processor en koptelefoon-poort. Of dit toestel er echt gaat komen, valt nog te bezien. Toch zijn wij blij als die onverslaanbare Pixel-camera op een telefoon komt met een iuets vriendelijker prijskaartje.

Verwacht: eerste kwartaal 2019

Google Pixel 4

De Pixel 4 zal naar verwachting Googles vlaggenschip voor 2019 worden. De opwinding zit 'm vooral in de camera: elke Pixel heeft de beste camera en als dat met de Pixel 4 ook zo is, zou het wel eens de beste van 2019 kunnen worden.

Verwacht: eind 2019

Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.