Georganiseerde misdaad en tabletbeveiliging

Georganiseerde misdaad in de detailhandel wordt steeds erger. Professionele dieven stelen goederen en verkopen deze vervolgens aan georganiseerde criminelen die de goederen op hun beurt weer verkopen aan consumenten. Deze goederen zijn in veel gevallen niet te traceren, waardoor de bestolen partij voor veel geld benadeeld wordt. Dit beschrijft Avery Dennison in een whitepaper.

Vanzelfsprekend hebben retailers veel last van deze georganiseerde misdaad. In veel gevallen kunnen de gestolen goederen niet getraceerd worden, tenzij het product een merk van de betreffende retailer is waar het aan te herkennen is. Dit zorgt ervoor dat de retailer geen mogelijkheid heeft om de gestolen producten terug te krijgen of het geld te claimen bij een verzekeraar.

Labels

Een manier voor retailers om deze georganiseerde diefstal te voorkomen, is het gebruiken van een anti-diefstal-label met de naam van de winkel en het telefoonnummer erop. Vanzelfsprekend is dit label ‘hufterproof’; speciale lijm maakt het extreem moeilijk te verwijderen. Als deze producten worden teruggevonden door de politie, is het in ieder geval makkelijk ze bij de rechtmatige eigenaar terug te brengen, aldus Avery Dennison.

Gripzo tabletbeveiliging

Een andere oplossing is het gebruik van tabletbeveiliging of smartphonebeveiliging. Gripzo biedt beveiligingsmogelijkheden of sluitingen aan voor Apple- en Android-tablets van elk formaat. Gripzo plaatst ze in drie seconden. Diefstalpreventie is nu snel en gemakkelijk beschikbaar voor de detailhandel, kantoren, hotels, industrie of andere gebruikers van tablets.

Gripzo smartphonebeveiliging

Gripzo-beveiligingsklemmen voor smartphones zijn ideaal voor retailers die de smartphones goed willen presenteren aan klanten, gemakkelijk willen kunnen loskoppelen voor een demonstratie of even laten voelen, maar wel zeker willen weten dat ze op hun plaats blijven als het personeel even bezig is met andere dingen. Ze zijn verkrijgbaar voor alle soorten smartphones en zijn in slechts drie seconden te ver- en ontgrendelen.

Meer weten over tabletbeveiliging, de Gripzo-grips en smartphonebeveiliging? Neem een kijkje op de website van Gripzo en onze Twitter- en Facebook-account.

Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.