Gripzo beschermt tegen "cut and run" diefstal in Frankrijk

De Pearl-groep in Frankrijk had last van agressieve winkeldiefstal. Dit probeerden ze te voorkomen met elektronische beveiliging. Dit had helaas geen nut, want de kabels werden doorgeknipt en zo konden de dieven er vandoor gaan met de buit. De dure smartphones en tablets zagen ze daardoor nooit meer terug. 

pearlgroep-frankrijk

Gripzo Gorilla grips

De Pearl-groep vond de Gorilla grips in de Euroshop en gebruikt sindsdien de grips. Ze zijn nu in 3 winkels geïnstalleerd en er is geen diefstal meer geweest sinds ze gebruik maken van de Gorilla grips. De Gripzo Gorilla grips is het perfecte antwoord op diefstal van tablets in winkels, kantoren en publieke ruimtes. Door de quick release blijven de tablets mobiel en kan de retailer demontraties blijven uitvoeren.

diefstal-waarschuwing

Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.