Gripzo beveiliging wordt over de hele wereld gebruikt

Tabletdiefstal of verlies neemt tegenwoordig steeds meer toe en wordt een groot probleem. 

Tablets

Tablets worden overal gebruikt: thuis, openbare ruimtes en op de werkvloer. Tablets zijn bedoeld om mobiel te zijn en niet zoals een computer op een vaste plek te staan. Als gevolg daarvan stijgt tabletdiefstal steeds meer en veroorzaakt het een groot verlies voor bedrijven en retailers. Het kost de bedrijven geld, data en tijd om de tablets te vervangen. 

Beveiliging

Natuurlijk reageert de markt met zogenaamde kill-switches, maar dan is de diefstal helaas al gepleegd. Het is beter om goed voorbereid te zijn en diefstal voor te blijven. Gripzo uit Nederland ontwierp een gepatenteerd veiligheidskenmerk klemmen die tablets en smartphones overal en altijd beschermen tegen diefstal. Als de geautoriseerde gebruiker van de tablet gebruik wil maken, is dit mogelijk door de snelle vergendeling van 3 seconden. De beveiliging mounts of ook wel de Gorilla grips genoemd voorkomen diefstal en kunnen gebruikt worden in kantoren, winkels, restaurants en andere publieke ruimtes. Gripzo is geschikt voor beveiligingstoepassingen in winkels en andere openbare ruimtes. Gripzo is een wereldwijd merk en wordt al door veel bedrijven gebruikt. 

gripzo-wereldwijd

Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.