Gripzo's antwoord op tabletdiefstal van werkplekken

Zowel grote als kleine producenten van elektronische apparaten maken tegenwoordig hun eigen tablets. Klein, groot, goedkoop of juist duur: tablets zijn er in allerlei soorten en maten en hebben verschillende doeleinden. Ze kunnen worden gebruikt voor entertainment, productiviteit, notities, videobewerking, productdemonstraties, inventarisaties, accounting, schrijven, fotografie, film, muziek. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Het gebruik van tablets is handig voor klanten, omdat hun koopervaring rijker wordt en het betaalproces sneller. Salesmedewerkers profiteren ook, omdat ze makkelijk toegang hebben tot klantprofielen of inventaris. Door het koopproces via de tablet te laten plaatsvinden, wordt de ervaring voor iedereen leuker, rijker en makkelijker.

Meer productiviteit, waar je ook bent

Niet alleen sales en werkplekken profiteren van het gebruik van tablets. De complete productiviteitscyclus krijgt een boost. Productiviteit stijgt door teamleden van een efficiënte tablet te voorzien, waar ze dan ook zijn. Mobiliteit is een zeer gewaardeerde factor binnen een baan, omdat mensen net zo productief kunnen zijn buiten kantoor als op de werkplek. Gripzo biedt een unieke oplossing voor mobiliteit zonder de diefstal.

Stalen Gorilla Grips

De stalen Gorilla Grips van Gripzo houden een tablet altijd en overal op de gewenste plek. Zo gauw de tablet veilig in de grips zit, kan deze er gewoonweg niet uit. De gebruiker heeft een speciale sleutel waarmee hij of zij de tablet binnen 3 seconden uit de grips kan halen. Op deze manier kunnen medewerkers hun tablets veilig op hun werkplek laten staan zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over diefstal.

Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.