November 2022

Inflatie en recessie zal diefstal in winkels de lucht in laten schieten

Helaas gaat de wereld in economische recessie die te wijten is aan hoge inflatiecijfers en het onbeperkt bijdrukken van geld door centrale banken. Als resultaat en helaas worden mensen hierdoor armer. Diefstal van de dagelijkse boodschappen zal daardoor ook een stuk hoger worden en hetzelfde geldt voor de duurdere spullen zoals telefoons, smartwatches, laptops en tablets. Elektronische retailers kunnen hun antidiefstalbeveiligingsmaatregelen beter op orde krijgen om deze nieuwe golf van diefstal tegen te gaan. Het kan lelijk worden door diefstal in de winkels.

Voorkom diefstal uit winkels met Gripzo

Gripzo biedt diefstalbeveiligingen met een hoog risico om diefstal uit winkels te voorkomen. Deze beveiligingshouders bieden stalen klauwen die de telefoon of tablet zeer veilig vasthouden. De klauwen zijn gemaakt van metaal en zijn niet gemakkelijk te manipuleren door winkeldieven. De veiligheidsbeugels kunnen door geautoriseerd personeel worden geopend of gesloten om het apparaat binnen 3 seconden te verwijderen. Winkels kunnen een apparaat op deze manier aan geïnteresseerde klanten laten zien of kunnen via de quick release-optie de apparaten na openingstijden op een veilige plek opbergen. Gripzo mounts zijn 100% mechanisch dus geen irritant gedoe met alarmen, kabels en sensoren.

Diefstalbevestigingen geschikt voor:

De Gripzo anti-diefstal beugels zijn geschikt voor alle moderne smartphones maar ook voor tablets, Apple horloges en laptops. Gripzo biedt het hoogste niveau voor verliespreventie van mobiele apparaten in telecomwinkels of elektronicawinkels.

V1 Entel display

Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.