iPad Pro: verschuift Apple zijn focus naar bedrijven?

Apple is, met zijn iPhone, iPad, Mac en Apple Watch, marktleider op het gebied van innovatie voor consumenten. De Amerikaanse gigant heeft een loyale fanbase, maar is de focus van het bedrijf aan het veranderen? Dit vraagt Imageholders zich af in een blog.

Recente mededelingen van nieuwe partnerships van Apple met andere bedrijven lijken dit wel te suggereren, vindt Imageholders. Apple kondigde in juli samenwerking met IBM aan en een maand later kwam de samenwerking met Cisco. Een derde aankondiging volgde twee weken later: de nieuwe iPad Pro voor bedrijven werd geïntroduceerd.

Het ultieme zakelijke product

Het lijkt erop dat Apple de zakelijke markt op deze manier wil infiltreren. Ze hebben, aldus Imageholders, hun zwakke punten geïnventariseerd en deze ‘leegte’ gevuld met een product speciaal voor de zakelijke markt. Als het Apple lukt om de kennis van Cisco en IBM te gebruiken om het ultieme ‘business’ product te creëren in de vorm van de iPad Pro, krijgt Microsoft geduchte concurrentie.

Features voor de zakelijke markt

De iPad Pro is, aldus Apple, simpel in het gebruik. Het Smart Toetsenbord heeft geen batterijen nodig en heeft snoeren en aan- of uitknoppen. Apple belooft wel dat het ‘responsive’ en accuraat is, wat zakelijke klanten zeker nodig zullen hebben. Ook de Apple Pencil is een handige toevoeging voor de zakelijke markt.

Tabletbeveiliging van Gripzo

Het gebruik van tablets in de zakelijke wereld brengt ook beveiligingsrisico’s met zich mee. Denk hierbij aan tablets die gebruikt worden in de openbare ruimte, zoals kassasysteem of point of sale. Klanten moeten makkelijk mee kunnen kijken op de tablet en het personeel moet de tablet makkelijk kunnen bedienen en zich ook even om kunnen draaien zonder zich zorgen te hoeven maken.
Hier komt de tabletbeveiliging van Gripzo in beeld. Gripzo biedt beveiligingsmogelijkheden of sluitingen aan voor Apple- en ook Android-tablets van elk formaat. Gripzo vergrendelt tablets in 3 seconden in de houder. Diefstalpreventie is nu snel en gemakkelijk beschikbaar voor de detailhandel, kantoren, hotels, industrie of andere gebruikers van tablets.

Gripzo tabletbeveiliging voor iPad Pro

Meer weten over tabletbeveiliging, de Gripzo-grips en smartphonebeveiliging? Neem een kijkje op de website van Gripzo en onze Twitter- en Facebook-account.

Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.