Stop "cut and run" diefstal met Gripzo beveiliging

Amsterdam, Nederland, 10 Maart 2015

Dieven worden steeds opportunistischer en retailers worden verbitterd achtergelaten door de toenemende "cut and run" diefstaltechniek waarbij de kabels door worden gesneden en de dieven dan de benen nemen met de gestolen producten. Een nieuwe anti diefstalmethode is ontwikkeld om apparaten te beschermen tegen diefstal. Tablets kunnen nu veilig worden opgeborgen in de tabletbeveiligingsmounts.

Beveiligingoplossingen

Gripzo: een grote producent van beveiligingssystemen heeft de anti "cut and run" ontwikkeld in Nederland. Gripzo is een nieuw anti diefstalbeschermingsproduct dat wordt ontwikkeld in Nederland. Ze ontwikkelt quick release beveiliging voor elektronische apparaten die in het openbaar gebruikt worden. 

Omgevingen

Gripzo's beveiligingsmounts kunnen in vrijwel elke omgeving gebruikt worden. Dit geldt natuurlijk het meeste voor tablets en smartphones die in openbare ruimtes worden gebruikt. Deze omgevingen kunnen zijn: elektronische detailhandel, telecommunicatie, supermartken, warenhuizen, tentoonstellingen, werkplekken en kantoorgebouwen. Het nieuwe Gripzo apparaat is verkrijgbaar in een wereldwijd netwerk van Gripzo dealers. Voor meer informatie bel: +31 655 838 101.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Robert van Balen, Gripzo promoter
E-mail: rvb@gripzo.com

anti-diefstal-apparaat

Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.