Tabletbeveiliging van iOber tot POS

Iedereen die wel eens in één van de Bijenkorf-filialen is geweest, heeft ze ongetwijfeld gezien: de tablets waarmee het personeel kan kijken of producten nog voorradig zijn of online moeten worden besteld. De Bijenkorf werkt al sinds 2012 met tablets en rolde ‘tablet assisted sales’ in 2014 in alle filialen uit.

Je kunt bij assisted sales ook denken aan klanten die de tablet zelf gebruiken om iets te bestellen. Bij de Amerikaanse restaurantketen Applebee’s kunnen klanten bijvoorbeeld digitaal een stukje vlees bestellen. Grootste voordeel van die ‘iOber’? Je hoeft nooit op hem te wachten als je zit te popelen om te betalen.

Tabletdiefstal? Niet met de Gorilla Grip

Waar Applebee’s zich niet zo’n zorgen maakt over tabletdiefstal (‘de tablets zijn waardeloos zo gauw ze zich buiten het restaurant bevinden’), is het voor veel winkels die tablet assisted sales of een tablet point of sale (POS) aanbieden, een reëel gevaar dat deze hulpjes onder hun handen vandaan worden gestolen. De Gorilla Grip van Gripzo biedt hier uitkomst. Gripzo heeft een nieuwe beveiligingshouder voor tablets ontwikkeld die zeer eenvoudig en snel een tablet vergrendelt en hem in seconden kan vrijgeven met een sleutel.

De Gorilla Grip in een tankstation

De Gorilla Grip in een tankstation

Hoe werkt de Gorilla Grip?

De Gorilla Grip wordt op het bureau of de muur gemonteerd zodat er altijd een houder of tabletslot in de buurt is. De Gripzo-tablethouders kunnen voor elk formaat passend gemaakt worden door de verstelbare zijgrips. Een duurzame én slimme investering! 

#tabletenclosure #pos #ipadkiosk #tabletmount #securityfixtures #ipadlock pic.twitter.com/gMRZ6goCZ8

— Gripzo (@gripzo) 30 juli 2015

Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.