Waarom is de Gripzo XL Grip houder voor iPad Pro onmisbaar voor u?

U heeft vandaag wat vrije tijd en wandelt door de stad. Bij binnenkomst van winkels valt u meteen iets op. Vrijwel overal signaleert u de nieuwste trend: een iPad Pro bevestigd in een houder op de balie of aan een van de wanden binnen een winkel. De iPad Pro kan daadwerkelijk overal worden gebruikt en vormt daarmee een sterke schakel tussen de klant en het personeel. Steeds meer ondernemingen maken gebruik van een mobiele display als kassasysteem, menukaart of mobiel voorraadsysteem. Het scherm wordt binnen een handomdraai in de houder geroteerd waardoor het gezichtspunt van de verkoper naar de klant kan worden verplaatst. U bent onder de indruk van de professionele presentatie en interactie met de klant. Overweegt u de aanschaf van een mobiele display voor gebruik in uw eigen onderneming? Lees in dit geval zeker onderstaande blog.

Gripzo-XL-Grip-houder-iPad-Pro

Uw iPad Pro veiligstellen

Voor u besluit een iPad Pro aan te schaffen en prominent te presenteren in uw onderneming, moet u rekening houden met de aantrekkingskracht van een dergelijk apparaat. Niet alleen uw personeel en klanten zullen enthousiast zijn, maar ook potentiele dieven liggen op de loer. Er zijn een aantal manieren om uw iPad Pro te beschermen tegen diefstal. Hiervan is de Gripzo Gorilla XL grip houder voor tablets de meest effectieve optie. De Gorilla XL grip houder voor tablets is beschikbaar voor tablets van 12 en 13 inch. Ideaal voor de iPad Pro, en zorgt voor diefstalpreventie zonder de presentatiemogelijkheden van het product negatief te beïnvloeden. Na bevestiging in de houder, kunt u het display nog steeds op alle denkbare manieren gebruiken en rotatie van het scherm is zelfs nog mogelijk. De kijkhoek stelt u eenvoudig in door middel van een schroef.

Gebruiksgemak zonder gevaren!

Het grootste voordeel van de Gripzo Gorilla XL grips houder voor tablets ten opzichte van andere grips is de compleet mechanische beveiliging. U verstrekt een beveiligingssleutel aan diegenen die u met de iPad Pro vertrouwt en heeft geen omkijken naar een fysieke sleutel die kan rondslingeren binnen de muren van de onderneming. Zo ervaart u een nog groter gebruiksgemak van de iPad Pro en zorgt u voor een optimale presentatie van uw producten!

Meer informatie of direct bestellen

Als u meer informatie wilt over onze Gorilla Grip set voor de iPad Pro, kunt u altijd contact opnemen met ons.
Wilt u uw iPad Pro direct beschermen? Bestel dan direct onze Gripzo Gorilla Grip XL grips houder.

Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.