Waarom tabletbeveiliging zo populair is

Tablet gebruik in publieke en niet publieke ruimtes wordt steeds populairder. Dit omdat de applicaties die je op een tablet kan zetten handig zijn voor het dagelijkse gebruik. 

Retail sector

De webshop naar de fysieke winkel brengen is helemaal geen gek idee. Kijken of een artikel nog beschikbaar is in de winkel hoort daarbij. Tevens is dit een interessante optie voor klanten.

Retailers zouden deze opties toe moeten passen in hun winkel. Al helemaal als de klant de winkel binnenkomt. Geef hem dan alle tijd om iets te kopen. Zelfs als een artikel niet op voorraad is, kan de klant het artikel kopen door het artikel te bestellen. Met de tablet ontvangen ze het artikel na een aantal werkdagen gewoon thuis. 

Maar het gebruik van tablets in winkels brengt natuurlijk ook problemen met zich mee. Hoe kunnen de tablets worden beveiligd tegen diefstal? Welke beveiliging moet ik kiezen? Moet de tablet worden aangesloten op stroom? 

Tabletsloten

Gripzo biedt gepatenteerde tabletsloten aan die een totaal slot bieden met een quick release optie. Met deze optie kan de tablet binnen enkele seconden met de ontgrendelingssleutel worden verwijderd. Op deze manier is gebruik maken van je tablet op de werkvloer geen probleem. Opladen kan gebeuren op een veilige plek in de winkel en kan na het opladen gewoon weer teruggeplaatst worden in de winkel. 

Gripzo tabletsloten kunnen horizontaal en verticaal gemonteerd worden. Er hoeven geen elektronische kabels voor gebruikt worden. De sloten worden gemaakt van mechanisch materiaal en hebben geen sensoren of elektronische sleutels.

betaalautomaten-tablets

Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.