Waarom tablet beveiliging zo populair is in 2015

Fysieke winkels voelen de concurrentie van het online internetshoppen. Retailers zijn er van bewust dat het internetshoppen steeds meer toeneemt. Wist je dat 53% van alle mensen in 2012 hun smartphone al gebruikten om prijzen te vergelijken. 39% was op zoek naar aanbiedingen en promoties terwijl 36% bezig was met het zoeken van andere winkellocaties. 

Uit recent onderzoek blijkt dat in 2013 6% van alle retailverkopen via E-Commerce is gegaan. In 2014 is dit naar 14% gestegen. Dit betekent dus een dubbele steiging van het aantal retailaankopen via E-Commerce. Wat zal er gebeuren in 2015? Tijd om je klanten weer in je winkel te krijgen en niet meer via het internet te laten shoppen!

Krijg meer winkelgewijde digitale hulpmiddelen om het winkelen leuker en aantrekkelijker te maken voor je klanten. Schaf bijvoorbeeld tablets aan. Tablets worden tegenwoordig veel gebruikt om video's te laten zien, aanbiedingen te laten zien, voorraad checken, de prijs te bekijken van een artikel en om een bestelling te doen. Het laatste wat je natuurlijk wilt, is dat een klant je winkel verlaat zonder iets te kopen... dus geef je klanten een call-to-action prikkel in je winkel. Als je tablets aanschaft voor je winkel, zorg dan wel dat ze beveiligd en beschermd zijn. Tablethouders zorgen ervoor dat ze beschermd zijn tegen diefstal.

Een andere opkomende trend is dat tablets gebruikt worden als betaalautomaten, maar ook hier krijg je te maken met dezelfde vraag: hoe bescherm ik mijn tablets tegen diefstal? Tegenwoordig heb je zoveel keuze uit bescherming voor je tablets. Neem bijvoorbeeld de laatste productie van Gripzo. Gripzo biedt een hoog niveau van beveiliging en zorgt ervoor dat uw tablets beschermd zijn tegen diefstal.

Lees meer over dit onderwerp in Retail Minded

tablet-beveiliging-2015

Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.