Wall mount voor de iPad

Naast dat tablets een leuk speeltje voor thuis zijn, kunnen ze ook van waarde zijn in publieke en semipublieke ruimten. Wat je hedendaags bijvoorbeeld veel ziet, is het gebruik van tablets om informatie over te brengen aan het publiek op drukke locaties, zoals bij beurzen en in musea. Er kleeft echter één groot risico aan deze vorm van tabletgebruik: de kans op diefstal neemt toe. Vaak worden de tablets namelijk onbeheerd achtergelaten en zien dieven hun kans schoon. Met een wall mount for tablets kunnen alle soorten tablets, van iPad tot Samsung Galaxy Tab, veilig worden gebruikt in iedere ruimte.

Optimale bescherming tegen diefstal

Niet alleen biedt een wall mount de mogelijkheid om de tablet te (laten) gebruiken in een publieke ruimte, het biedt tevens een optimale bescherming tegen diefstal. Zo zijn de meeste wall mounts uitgerust met unieke grips van zeer stevig materiaal, zoals gehard staal. Hierdoor kan de tablet alleen stevig worden bevestigd en is diefstal uitgesloten. Op deze manier kan de tablet zelfs op de drukste, meest onoverzichtelijke locaties geheel onbeheerd achtergelaten worden.

Voor welke tablets zijn er wall mounts?

Aangezien het publieke gebruik van tablets toeneemt, komen er steeds meer soorten wall mounts op de markt. Zo zijn er wall mounts for iPads, maar ook voor tablets van Samsung en Nexus. Daarnaast zijn er ook speciale wall mounts die zo kunnen worden versteld dat ze geschikt zijn voor iedere soort tablet. Zo wordt een wall mount voor de iPad Mini binnen een handomdraai ook geschikt voor de Samsung Galaxy Tab.

Meer weten?

Meer weten over wall mounts? De specialisten van Gripzo, ontwikkelaar van de wereldwijd succesvolle Gripzo Tablet Grip, helpen u graag met al uw vragen. Neem daarom gerust contact met ons op.

Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.