Elektronica verkopen

Elektronica is roofgoed. Daarom is een goede beveiliging belangrijk als u elektronica verkoopt of gebruikt in het bedrijf. Zorg ervoor dat dieven geen kans maken en bescherm uw elektronica met onze grips. Naast een goede beveiliging, bieden onze grips nog meer voordelen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen of verder lezen. 

Goede beveiliging

De grips zijn gemaakt van gehard staal. Dit materiaal is niet los te breken. Daarnaast bevatten de grips geen elektronische onderdelen. Het vergrendelen en ontgrendelen gebeurt met een sleutel. Zonder deze sleutel is het niet mogelijk om de elektronica uit de grips te halen. Daarnaast is de houder makkelijk te monteren op een tafel of muur. Dit biedt een extra sterke bescherming.  Ook is het mogelijk om een kioskstand te kopen. Hiermee beschermt u de elektronica terwijl deze in een houder vanaf de grond staat. Ideaal voor bijvoorbeeld de horeca sector.

Optimale gebruikerservaring

De grips klemmen de elektronica zonder over het scherm heen te komen. Dit zorgt ervoor dat de tablets en telefoons uitgeprobeerd kunnen worden zonder beperkingen. Daarnaast zijn er verschillende inkijkhoeken mogelijk waarin de grips gesteld kunnen worden. Door het open design is het opladen van de telefoon of tablet mogelijk. Ook is het verbinden met Wi-Fi of Bluetooth ook mogelijk doordat het scherm vrij is. 

Universeel 

Onze grips zijn universeel. Dat betekent dat de telefoonhouder versteld kan worden voor meerdere merken, soorten en groottes. Dit geldt ook voor onze tablet-, smartwatch- en laptophouders. Bij een verandering in uw assortiment, kunt u de grips dus aanpassen aan een ander formaat. Met deze eigenschap kunt u de grips langer gebruiken en is het terugverdienmodel uitstekend. 

Koop nu onze grips

Verkoopt of gebruikt u elektronica in het bedrijf en wilt u deze snel beveiligen? Koop dan snel onze grips. Heeft u vragen over ons product? Neem dan contact met ons op. 
 


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.