iPad desk mount

Interactie met de bezoeker is vandaag de dag cruciaal. De tablet is een apparaat dat hier aan bijdraagt. Deze kleine, maar oh zo functionele apparaten, vervangen de laptop en kunnen altijd en overal informatie presenteren. Retailers, kantoren, hotels en andere organisaties kunnen niet meer zonder een tablet. Het aantal tablets neemt toe. Dit geldt eveneens voor het aantal diefstallen. Een tablet is immers maar klein en dus makkelijk mee te nemen, indien er niet opgelet wordt. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? De iPad desk mount is functioneel, duurzaam en heeft een verbluffend design. Dat maakt het opbergen van een tablet een stuk eenvoudiger.

Interactief aan de slag met de juiste beveiliging

De iPad desk mount is de juiste keuze voor interactieve projecten, waarbij er weinig tot geen ruimte op de grond is. Wandbehuizing beveiligt tablets optimaal en zorgt voor een innovatief plekje aan de muur. Wanneer de Ipad desk mount op een veilige manier is bevestigd, zal deze de tablet goed beschermen. Ideaal hierbij is dat het scherm in de juiste hoek kan worden gesteld om zo voldoende toegang te hebben tot het apparaat en om de interactie met bezoekers te bewerkstelligen. De stalen grips zijn enorm stevig en klemmen de tablet vast. Maar geen zorgen over krassen of scheuren! De stalen grips hebben een beschermende binnenkant, waardoor de tablet niet kan beschadigen. De instelbare kijkhoek is te verstellen in 4 verschillende standen en kan zowel portret als landschap gedraaid worden. Geheel in stijl met uw inrichting? Een klassieke witte of zwarte behuizing maakt uw interieur compleet.

De iPad desk mount is geschikt voor tafel- en wandmontage. U kunt er dus alle kanten mee op. Of u nu oppervlaktes van glas heeft of stevige wanden, de montage mogelijkheden zijn eindeloos. Een ideaal stukje staal, uitermate geschikt voor het beschermen van tentoongestelde tablets als ook voor tablets die vaststaan of gedragen worden door medewerkers.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.