iPad in wall

Als u een winkel heeft waarin u bijvoorbeeld tablets verkoopt, dan zijn goede beveiligingshouders simpelweg pure noodzaak. Apple’s beroemde tablet, de iPad, is erg geliefd en dus – helaas – ook diefstalgevoelig. Door te kiezen voor een goede beveiligingshouder kunt u de klanten uw producten tonen, terwijl u zeker bent van bescherming tegen diefstal. Zoekt u een mogelijkheid om uw tablets te presenteren aan de wand, kies dan voor een zogenaamde iPad in wall beveiligingshouder. De houders van Gripzo kunnen namelijk aan de wand worden gemonteerd. Lees snel verder over de mogelijkheden en eigenschappen!

Een iPad in wall beveiligingshouder

Een iPad in wall houder biedt gelegenheid om uw iPad aan de wand te bevestigen. Dat is erg handig voor het presenteren van de tablets, bijvoorbeeld als u de eigenaar bent van een telecomzaak. Het is dan belangrijk dat uw klanten de tablets kunnen zien, uitproberen en ervaren. Tegelijkertijd wilt u niet het risico lopen dat de tablets beschadigd raken of gestolen worden. Daarom kiest u voor een beveiligingshouder van Gripzo. Hierdoor kunt u een eigen iPad in wall creëren. Zo is de iPad voor de klant op ooghoogte beschikbaar en biedt u een professionele presentatie.

Productbeschrijving en toepassingsmogelijkheden

Kenmerkend aan de iPad in wall beveiligingshouder van Gripzo, is de praktische en goede vergrendeling. Ontgrendelen is een fluitje van een cent met de sleutel, maar ongewenste vingers kunnen de houder niet forceren. Deze is dan ook gemaakt van gehard staal. De iPad geniet optimale bescherming door de bescherming aan de binnenkant van de grepen.

De Gripzo beveiligingshouder kent vele toepassingsmogelijkheden. In een telecomzaak of andere winkel waar tablets worden verkocht, is de toepassing duidelijk. Ook op bijvoorbeeld beursstands is de houder zeer handig. Tablets van verschillende formaten (van 7 inch tot 10 inch) kunt u vastklemmen in de houder.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.