iPad kiosk

Tablets worden meer en meer gebruikt en zijn bijna niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. In veel gezinnen is een tablet te vinden. Soms zelfs wel meer. Ook in andere omgevingen worden tablets veel gebruikt. Op kantoor is een tablet eenvoudig mee te nemen en door te geven. Het snel laten zien van informatie wordt makkelijker gemaakt met behulp van een tablet. En wat dacht u van openbare gelegenheden, zoals winkelpanden, hotels en restaurants. In plaats van een vaste desktop of papieren documenten, worden tablets gebruikt om nieuwe dingen te laten zien en reserveringen bij te houden.

Diefstalpreventie in een mooi jasje

Waar tablets steeds meer aan terrein winnen en in elke branche veelvuldig worden gebruikt, wordt een tablet ook steeds diefstalgevoeliger. Met name Apple tablets staan bovenaan het lijstje van dieven. Zo’n klein apparaat is makkelijk mee te nemen, zonder gezien te worden. Wilt u de dieven één stap voorblijven? Dan is anti-diefstalbeveiliging een must. De iPad kiosk heeft een preventieve werking en biedt alles wat een goed diefstalpreventie apparaat nodig heeft. Veilig, professioneel en duurzaam, dat is wat de iPad kiosk kenmerkt. En dat in een mooi jasje, waardoor u de omgeving een boost geeft.

De hoogte in met een iPad kiosk

Een iPad kiosk is ontzettend handig en een absolute must-have voor wie dag in dag uit met een tablet werkt. Omdat een tablet erg diefstalgevoelig is, kunt u een tablet eigenlijk niet uit het oog verliezen. Maar ja, iedereen moet wel eens klanten of bezoekers helpen, waardoor het apparaat een moment uit uw vizier is. Een iPad kiosk verhelpt dit probleem. Uw tablet wordt in een mooi jasje gestoken en bevestigd met stevige klemmen van gehard staal. De kiosk is uniek, omdat de stalen houder uw tablet naar grote hoogten brengt.

Een iPad kiosk houdt niet alleen een oogje op de tablet, maar biedt ook voldoende ruimte voor accessoires en reclamemateriaal. Door het eenvoudige, maar doeltreffende design, wordt de iPad kiosk al snel uw beste maatje.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.