iPad kiosk stand

Stijlvol, innovatief en ontzettend veilig… dat is de iPad kiosk stand. Deze opvallende kiosk biedt u een elegante en opvallende presentatie voor interactieve communicatie. Of u nu een boodschap wilt creëren in de retail, tijdens tentoonstellingen of tijdens de lancering van een nieuw product, de tablet stand nodigt mensen uit om uw boodschap te absorberen. Een Nederlands design dat ergonomisch, functioneel en voornamelijk stijlvol is en waarmee u in een handomdraai uw tablet op een veilige plek weet te manoeuvreren. U creëert binnen een mum van tijd uw ultieme communicatiehulpmiddel.

Alle ins en outs van de iPad kiosk stand

Wat is er nu zo bijzonder aan de iPad kiosk stand en hoe helpt dit stalen item u om uw tablet te beveiligen? We weten allemaal dat tablets, en voornamelijk Apple devices, zeer gewild zijn. Er is een grote markt voor, en dat weten dieven ook. U hoeft maar één keer niet op te letten en hop, uw tablet is weg. De iPad kiosk stand is in eerste instantie ontworpen om uw tablet hiertegen te beschermen. Deze anti-diefstalhouder is uniek in zijn soort en biedt met een stalen voet voldoende stevigheid om niet om te vallen of weggedragen te worden. Maar het echte wonder bevindt zich aan de bovenzijde, waar de iPad kiosk stand zich kenmerkt door een kunststof behuizing, afgewerkt met staal: de Gorilla Grip.

Stevige grips

De tablethoes bestaat uit een kunststof behuizing met stalen grips. Deze stalen grips zijn ontzettend stevig en 3 mm dik. Door een speciaal veermechaniek wordt de tablet klem gedrukt tegen de stalen grips, die een beschermende binnenkant hebben om niks te beschadigen. Gripzo zet de tablet vast binnen 3 seconden, maar kan de tablet ook weer loslaten binnen hetzelfde tijdsbestek. Zo houdt u uw tablet mobiel, maar is het onmogelijk voor onbevoegden om de tablet uit zijn houder te pakken. De speciale sleutel zorgt hiervoor.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.