iPad kiosk stands

Binnen enkele seconden gebruikmaken van uw tablet en weer zorgen voor een totaal vergrendelde situatie? Dan zijn iPad kiosk stands uw beste vriend. Een iPad kiosk stand is origineel, uniek en volledig van Nederlandse hand. Dit apparaat is gemaakt van staal en biedt alles wat een anti-inbraaksysteem mag wensen. Uw tablet neerzetten op plekken waar u hem normaal nooit zou achterlaten, is geen probleem meer. Even pauze nemen, of uw klanten of bezoekers te woord staan, is voortaan gewoon mogelijk. Uw tablet staat veilig opgeborgen, maar toch mooi in het zicht. En dat is hoofdzaak in de retail.

Tablets op een stand: ga de hoogte in

Een tablet is een veelzijdig device en wordt vandaag de dag overal voor gebruikt. Het afspelen van video’s, het overhalen van bezoekers om in te schrijven voor nieuwsbrieven of gewoon het aanbieden van een interactieve en informatieve ervaring. Met behulp van een tablet wordt het de gewoonste zaak van de wereld. iPad kiosk stands kunnen hierbij helpen. Deze stalen stands zijn een must voor retailers en iedereen die werkt met een tablet in het openbaar. Een preventieve diefstalwerking wordt in gang gezet door de tablet in de houder te plaatsen. Niet alleen houden dieven het zo voor gezien, maar uw ruimte krijgt ook meer aanzien met een stijlvolle stand.

Een stevige grip met Gorilla Grips

iPad kiosk stands zijn uitgevoerd in staal en ontzettend duurzaam. Verschillende hoogtes maken het mogelijk de tablet mooi te presenteren. Deze beveiligingsarmaturen zijn uniek in hun soort. De grote, stevige basis, voorkomt dat tablets worden meegenomen. Multifunctioneel zijn de iPad kiosk stands zeker. De stand met Gorilla Grip is instelbaar voor tablets van 7 inch (de iPad Mini) tot 10 inch (de iPad). Het veermechaniek drukt de tablet tegen de stalen grips die deze meteen vastklemmen en niet meer loslaten. Slechts met een traditionele sleutel kan de tablet uit de standaard genomen worden.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.