iPad lock

Zoekt u een goede iPad lock, zodat de tablet van hoogwaardige kwaliteit niet zomaar gesloten kan worden? Dan is een goede beveiligingshouder wellicht een prima optie. Zeker wanneer de iPad wordt gebruikt in het openbaar of bijvoorbeeld in een winkel, dan is goede beveiliging zeker geen overbodige luxe. Kies voor een iPad lock door middel van een beveiligingshouder van Gripzo. Dat is de specialist op het gebied van ontwikkeling en productie van beveiligingshouders voor zowel tablets als smartphones. Lees snel verder voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van een iPad lock!

Waarom een iPad lock?

Als uw bezoekers of klanten in aanraking komen met uw iPads, dan kan dat de verkoop van uw producten of diensten een flinke impuls geven. De juiste informatie geven via een iPad kan leiden tot een stijging van de verkoopcijfers. Helaas zijn er ook altijd mensen die in negatieve zin gebruik willen maken van de situatie. Het is daarom belangrijk om uw iPad te beveiligingen, bijvoorbeeld door middel van een iPad lock. Ook als u de iPad gebruikt als bijvoorbeeld point of sale of in een kiosk, dan kan een iPad lock beveiligingshouders een meerwaarde zijn. Gripzo is op dit gebied gespecialiseerd.

Productbeschrijving

Zoals gezegd is Gripzo de specialist op het gebied van beveiligingshouders voor zowel tablets als smartphones. Bent u op zoek naar een iPad lock, dan bent u bij Gripzo dus aan het juiste adres. De houder is als iPad lock geschikt voor alle formaten iPads Van de iPad mini met 7 inch beeldscherm tot de reguliere iPads met 10 inch scherm. De houder is gemaakt van gehard staal en zal dus niet zomaar worden geforceerd. Een goede bescherming tegen diefstal is verzekerd. Ook beschadigingen liggen niet op de loer, aangezien de grepen van de houder zijn voorzien van bescherming aan de binnenkant. Deze iPad lock beveiligingshouder is verkrijgbaar in zwart en wit en kan worden bevestigd zowel op tafel als aan een wand. Het veermechanisme klemt de iPad stevig in de houder, waarna deze wordt vergrendeld. Alleen met de sleutel kan de tablet eenvoudig en snel weer worden ontgrendeld


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.