iPad security stand

Wat zou het toch fijn zijn om te leven in een wereld waar men niet andermans spullen meeneemt. Maar helaas, door de enorme productie van technische apparaten wordt het steeds aantrekkelijker om op jacht te gaan naar een goede buit. De iPad is er daar één van. Dit kleine, maar zeer geliefde apparaat wordt meer en meer gebruikt. De specificaties worden alsmaar luxer en uitgebreider waardoor het hebben van een iPad eerder een noodzaak is dan een luxe. Dat maakt dat er ook kapers op de kust zijn, die maar al te graag wachten op een kans om de tablet ongezien mee te nemen.

Uw tablet veilig presenteren

Werken met een tablet in het openbaar betekent dat een tablet altijd in het zicht is en dus een makkelijke prooi is voor dieven. Een handig hulpje hierbij is de iPad security stand. Dit vernuftige snufje is een must voor retailers en iedereen die een tablet nodig heeft in het openbaar. Een anti-diefstalbeveiliging die ook nog eens kan helpen bij het aanbieden van een interactieve en informatieve beleving. Hoe? Door het bieden van een veilige, duurzame en stijlvolle kiosk stand. Een stalen pilaar die in verschillende hoogtes verkrijgbaar is en waarop u een tablet mooi kunt presenteren. Maar dat niet alleen. Door een uniek Gripsysteem is de tablet enkel los te koppelen door een geautoriseerd persoon met een sleutel.

Het voordeel van een kiosk stand

In plaats van continu rond te lopen met een tablet in uw handen, biedt een iPad security stand volop mogelijkheden. U heeft uw handen vrij, kunt de hele dag door video’s afspelen en interactieve ervaringen delen met bezoekers en u hoeft niet meer op te letten of uw iPad in veilige handen is. Door het open design is connectiviteit met 3G/4G, Wi-Fi of Bluetooth geen probleem en biedt de stand ook nog eens voldoende ruimte voor accessoires en reclamemateriaal. Een combinatie van ultieme veiligheid en een stijlvol en praktisch design, dat is de iPad security stand.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.