iPad wall mount

IPad wall mounts worden steeds vaker toegepast binnen kantoren en retailomgevingen. Deze mechanische houders bieden de mogelijkheid om iPads te bevestigen aan de muur en tegelijkertijd goed te beschermen tegen diefstal. De iPad wall mount van Gripzo, de Tablet Grip genaamd, is uniek. Lees hieronder meer over onze creatie die wereldwijd een succes is.

De iPad wall mount van Gripzo

De iPad wall mount van Gripzo is voorzien van stevige, harde stalen klemmen die zorgen voor een uitmuntende beveiliging van de tablet. Bovendien is hij uitgerust met een gepatenteerd sluit- en verstelsysteem waardoor de iPad snel is te ontgrendelen en voor iedere maat is in te stellen (van 7 tot en met 13 inch). Door het open design is connectiviteit met 3G/4G of Bluetooth met de tablet bovendien geen probleem. Daarnaast maken ook de beschermde binnenkant, instelbare kijkhoek in vier standen en de speciale veermechaniek de iPad wall mount tot een unieke oplossing.

Toepassingsgebieden van de iPad wall mount van Gripzo

Door zijn bijzondere eigenschappen is de iPad wall mount van Gripzo in te zetten op een groot aantal locaties. Zo bieden ze een stijlvolle presentatiemogelijkheid op beurzen, maar kunnen ze bijvoorbeeld ook gebruikt worden op kantoor tijdens meetings. Daarnaast zijn ze ook ideaal om producten mee tentoon te stellen in winkels en supermarkten. Waar u ze ook voor wilt gebruiken, met de wall mount creëert u gemakkelijk en overal een goede anti-diefstal beveiliging voor uw iPad.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de iPad wall mount van Gripzo? Neem dan direct contact met ons op. Onze specialisten vertellen u graag vrijblijvend meer over onze oplossing en wat dit product voor u kan betekenen. Wij horen graag van u! Via onze website kunt u ook diverse filmpjes over onze iPad wall mount bekijken of hem direct bestellen.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.