iPhone

Verkoopt u iPhones in een winkel of gebruikt uw personeel iPhones voor het opnemen van bestellingen? Zorg er dan voor dat de telefoons goed beschermd zijn met de anti diefstal telefoonhouders van Gripzo. Met deze robuuste houders maakt u het moeilijker voor dieven om de iPhones te stelen.

Bescherm de iPhone ’s

De telefoonhouders van Gripzo bevatten grips gemaakt van hard staal. Vanwege dit materiaal, zijn de grips praktisch niet te manipuleren. Het ontkoppelen en vergrendelen van de houders kan alleen met de bijgeleverde sleutel. De houder bestaat naast de grips ook uit een klein voetstukje. Deze kan bevestigd worden op een wand of tafel. De oplaadkabel kan door het voetstuk verwerkt worden. Dit zorgt ervoor dat de kabel ook niet snel gestolen kan worden.

Kenmerken iPhone houders

Alle iPhones passen in de Gripzo telefoonhouders doordat de grips verstelbaar zijn.  De houders zijn zo ontworpen dat klanten de telefoon nog wel kunnen uitproberen. Staat de houder niet op een juiste kijkhoek? De houder is makkelijk instelbaar door middel van vier verschillende kijkhoeken. De montage gaat door middel van -beveiligings- schroeven, tapeinden en moeren of twee component stickers. Daarnaast zijn de houders maar 1,1 kilogram en te verkrijgen in de kleuren wit of zwart.

Toepassingsmogelijkheden

De iPhone telefoonhouders kunnen gebruikt worden in meerdere marktsegmenten. Een iPhone wordt vaak tentoongesteld in winkels die de telefoons verkopen. Maar ook personeel in de horeca gebruiken wel eens een iPhone om bestellingen op te nemen. En wat dacht u van een iPhone die alleen voor werk gebruikt wordt en op kantoor blijft liggen? Voor al deze, en meer, situaties kunnen de grips van Gripzo een uitkomst bieden.

iPhones in Gripzo telefoonhouders

Wees er zeker van dat de iPhone goed beschermt is en bestel snel de telefoonhouder van Gripzo. Wilt u liever eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.