Kiosk iPad

Heeft u wel eens gehoord van een kiosk iPad? Vroeger stond een kiosk bekend als zijnde een plaats voor kranten, tijdschriften en dergelijke. Een kiosk iPad is daarvan eigenlijk de modernere versie. Het is een informatiezuil met een iPad waarop relevante informatie te vinden is. Deze kiosks zijn bijvoorbeeld te vinden in hospitalitygelegenheden en bevatten informatie over de omgeving. Ook in commerciële sectoren zijn ze te vinden, zoals in winkels (voor meer product-, dienst-, merk- of winkelinformatie) of op beursstands. De kiosk is zoals gezegd uitgerust met een iPad. Deze producten zijn diefstalgevoelig en is een goede beveiliging dus noodzakelijk.

Goede beveiliging van uw kiosk iPad

Veel mensen vinden een kiosk iPad handig, omdat ze snel kunnen beschikken over relevante informatie. Helaas zijn er ook altijd mensen die willen profiteren van zo’n situatie. Heeft u geen goede beveiliging, dan is de kans op diefstal van de iPad groot. Als eigenaar van een kiosk iPad is het dus belangrijk om de juiste beveiligingsproducten in huis te halen. Gripzo is op het gebied van beveiligingshouders van tablets toonaangevend. Lees verder voor meer informatie!

Gripzo beveiligingshouder

Het is belangrijk om een goede beveiliging te regelen voor uw kiosk iPad. Een beveiligingshouder is in dat geval een uitstekende keuze. Gripzo ontwikkelt en produceert deze producten in Nederland. Een beveiligingshouder klemt de tablet, met behulp van een veermechanisme, vast en vergrendelt deze. Zo kan de tablet niet meer worden ontvreemd. Handig, want bij de kiosk kan de tablet natuurlijk wel gewoon worden gebruikt! Ontgrendelen kan alleen met behulp van de bijgeleverde sleutel.

De houders zijn gemaakt van gehard staal en kunnen dus zeker niet zomaar worden geforceerd. Daarmee is het een goede bescherming tegen diefstal. De grepen van de beveiligingshouder zijn voorzien van bescherming aan de binnenzijde, zodat er geen sprake is van beschadiging. Het is ook erg handig dat de houder verstelbaar is, zodat elke tablet kan worden beveiligd.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.