Lenovo tab houder

Verkoopt u tablets van het merk Lenovo? Bescherm de tablet dan met onze Lenovo tab houder. Omdat dit merk behoort tot een van de best verkopende Android tablets, wordt het gezien als roofgoed. U wilt natuurlijk niet dat deze tablets uit uw winkel gestolen worden. Schaf daarom de Gripzo tablethouders aan en bescherm de tablets tegen diefstal.


Tablethouder

Een tablethouder kan u als verkoper veel verschillende voordelen bieden. En door uw tablets te beschermen met onze houders, kunnen uw klanten genieten van optimale gebruikerservaring. De houders klemmen om het product heen, maar komen niet over het scherm. Ook heeft u geen last van extra stickers of kabels. De houder kan in verschillende kijkhoeken worden gezet en kan aan de muur of op een tafel vastgezet worden. 

Goede bescherming

De houders zijn gemaakt van gehard staal. Het zogenoemde cut-and-run principe dat dieven gebruiken, is uitgesloten vanwege het gehard staal. De tablethouder is allen te ontgrendelen met behulp van een bijgeleverde sleutel. Met het gebruik van de sleutel, is ontgrendelen gemakkelijk. Maar zonder sleutel is de tablet niet te ontkoppelen. En u bepaalt wie de sleutel wel of niet mag gebruiken.

Overal in te zetten

Gebruikt u een Lenovo tablet in de horeca of kantoor? Of verkoopt u deze tablets? Onze tablethouders kunnen ingezet worden in verschillende branches. Door de gebruiksvriendelijkheid kunnen uw medewerkers of klanten de tablet blijven gebruiken én zorgt u ervoor dat de tablet niet gestolen kan worden. Door de verschillende toepassings- en bevestigingsmogelijkheden kunt u optimaal genieten van de voordelen van onze tablethouders.

Bestel snel

Wilt u snel genieten van de voordelen van onze Lenovo tab houder? Bestel ze dan in onze web shop. Voor meer informatie over deze houder klikt u hier of kunt u contact met ons opnemen. Ook voor een andere kleur dan zwart of wit, kunt u contact opnemen.
 


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.