Mobile kiosk

Met een mobile kiosk wordt tegenwoordig niet meer een verrijdbare kranten- en tijdschriftenkiosk bedoeld – althans, meestal niet. Wat wel wordt bedoeld, is bijvoorbeeld een tablet mobile kiosk. Met andere woorden: een informatiezuil die voorzien is van een tablet, bijvoorbeeld in winkels of op beursstands. Ook bij verschillende hospitalitygelegenheden ziet u steeds vaker een mobile kiosk. Handig, omdat de klant of bezoeker direct toegang heeft tot relevante informatie. Gevaarlijk, omdat diefstal van de tablet altijd op de loer ligt. Tenzij u kiest voor een beveiligingshouder voor uw mobile kiosk!

Beveilig uw mobile kiosk!

Waar tablets voor het grijpen liggen, daar wordt diefstal gepleegd. Een tablet is immers een duur product waar veel vraag naar is. Helaas zijn er altijd mensen die in negatieve zin gebruik willen maken van de mogelijkheden. Wilt u uw mobile kiosk inrichten met behulp van een tablet, dan is het belangrijk om te kiezen voor een goede beveiliging. Meestal wordt er dan gekozen voor een zogeheten beveiligingshouder voor een tablet. Zo kunnen de bezoekers of klanten de tablet wel gebruiken, maar bent u wel verzekerd van een goede beveiliging.

Wat is een beveiligingshouder?

Uw mobile kiosk beveiligen door een goede beveiligingshouder aan te schaffen, is één zaak. Wat is een beveiligingshouder echter? Simpel gezegd is dit een houder waarin de tablet, door middel van een veermechanisme, in de grepen van de houder zit. Deze wordt vervolgens vergrendeld, waardoor de tablet wel te gebruiken is, maar niet ontvreemd kan worden. Ontgrendelen kan gemakkelijk met de bijgeleverde sleutel.

Waarom Gripzo?

Gripzo is de specialist op het gebied van beveiligingshouders voor zowel tablet als smartphone. De beveiligingshouders zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Ze zijn vervaardigd uit gehard staal en kunststof van goede kwaliteit. De houders zijn verstelbaar, waardoor tablets van verschillende formaten kunnen worden geklemd en vergrendeld.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.