De 12 beste nieuwe smartphones 2017 | De nieuwste Android smartphones en de nieuwe iPhone 8 hebben de beste display beveiliging nodig

Hier volgt een overzicht wat nieuw is en wat er nog aankomt in 2017. In dit verslag worden de beste nieuwe Android smartphones behandeld en ook de beste nieuwe iPhones, beste nieuwe Windows phones inclusief de nieuwe Huawei P10, Samsung smartphones, de beste Sony smartphones, de beste HTC smartphones, de beste LG smartphones en nog een paar andere smartphones. 

Retailers van elektronica zaken of Telecom retailers moeten wel gaan nadenken over de beste beveiliging voor de nieuwe Smartphones op displays want het zijn echt ‘hebbedingentjes’ geworden vanwege de hoge aanschafwaarde. Daarom is een robuuste beveiliging tegen diefstal steeds belangrijker geworden in de winkels. Gripzo biedt de sterkste smartphone display beveiliging die er te krijgen is op de huidige markt. De Gripzo beveiligingshouders vergrendelen de Smartphone volledig, maar kunnen in 3 seconden de Smartphone ontgrendelen zodat direct door personeel in de winkel een 100% productbeleving geboden kan worden aan de klant. Deze video laat zien hoe het werkt:

De beste smartphones 2017: Hoogtepunten

  1. Apple iPhone 8, iPhone 8 Plusgripzo, gripzo.com, white, smartphone holder, new smartphone, new samsung, smartphone grip

  2. Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 Plus

  3. Huawei P10 read more

  4. Samsung Galaxy Note 8

  5. Samsung Galaxy X

  6. Xiaomi Mi6

  7. LG G6

  8. HTC 11

  9. OnePlus 4

  10. Nokia Android phone

  11. New Sony Xperia flagship

  12. Moto G5 & G5 Plus

De beste smartphones van 2017 bieden snellere prestaties en een langere batterijtijd dankzij de nieuwe Snapdragon 835 chip die bovendien 25% hogere grafische prestaties biedt en de helft minder stroom consumeert in vergelijking met de Snapdragon 801.  

Maar let op, als je wacht om je smartphone te vernieuwen weet dan dat de nieuwe Android smartphones pas voorzien worden met de Qualcomm Snapdragon 835 NA de lancering van de Samsung Galaxy S8, die heeft namelijk het alleenrecht om de Qualcomm Snapdragon 835 als eerste te introduceren op de nieuwste smartphones. Naar verwachting is de introductie van de nieuwste S8 smartphone eind maart of begin april 2017. Wij adviseren om een nieuwe Android smartphone van HTC, of Huawei of LG of Sony daarna pas te kopen.  

 

Best new phones 2017: Apple iPhone 8 & iPhone 8 Plus

iPhone 8 NL release date: September/October 2017

Apple gaat groots inzetten op de 10e verjaardag van iPhone wat een hoop zou kunnen goedmaken voor het relatief lage gehalte aan innovatie de afgelopen paar iPhone introducties. Een combinatie van nieuwe vormgeving en design zou de iPhone 8 weleens de meest radiale nieuwe iPhone kunnen maken van de afgelopen jaren. Dit zou ook maar zo eens een nieuwe ronde voor winkeldieven kunnen betekenen. Smartphone diefstal groeit de laatste jaren en dit is een goed moment voor telecombedrijven die Smartphones op winkeldisplays laten zien, te laten nadenken of hun beveiliging tegen winkeldiefstal wel op orde is voor bijvoorbeeld de nieuwe iPhone 8. Gripzo antidiefstalklemmen of display beveiliging voor Smartphones maakt gebruikt van instelbare klemmen die geschikt zijn voor alle moderne smartphones.

De nieuwe iPhone 8 en de iPhone 8 Plus gaat zeer waarschijnlijk een compleet glazen voorkant krijgen van rand tot rand met zogenaamde OLED screen. Volgens een Apple toeleverancier gaat de telefoon misschien wel helemaal uit glas bestaan. De home knop zit ook achter glas en kan je fysiek niet meer voelen. Hetzelfde geldt voor de TouchID scanner.

Andere geruchten melden dat de iPhone 8 draadloos kan opladen en waarschijnlijk ook gezichtsherkenning biedt of irisherkenning. The iPhone 8 gaat gebruik maken van een Apple A11 processor die ongelofelijk snel zal zijn.

Eén van de iPhone modellen die geen upgrade zal krijgen is de iPhone SE, reden hiervan is dat men bang is voor kannibalisme van de iPhone 7 verkoop. 

Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.