Samsung Galaxy S8 smartphone uitgepakt!

De nieuwe Samsung S8 en S8+ smartphone zien er geweldig uit en zijn zeker een ‘must have’ voor veel Androidliefhebbers. Met andere woorden: winkeliers van mobiele apparaten kunnen zich beter goed wapenen tegen winkeldieven.

Volg deze link – in het Engels - voor meer nieuws over de Samsung Galaxy S8 en S8+.

Voor elektronica- en telecomwinkeliers is het belangrijk om te weten hoe ze hun spullen nog beter kunnen beveiligen tegen winkeldiefstal van de smartphones op het display. Gripzo biedt de ultieme oplossing: een beveiligingsklem voor Smartphones die altijd past.

Gripzo werkt met uitsluitend mechanische klemmen die met slimme verschuifbare ‘klauwen’ werkt waardoor praktisch alle moderne smartphones passen in de beveiligingsklemconstructie. De anti diefstalklem vergrendelt de smartphone volledig op het winkeldisplay, maar met een beveiligingssleutel kan de smartphone binnen enkele seconden uit de klem gehaald worden. Hierdoor ontstaat een 100% productbeleving voor de klant zonder kabels of sensoren aan de smartphone. Zie hoe het werkt:

Het nieuwe ‘oneindige’ beeldscherm van de nieuwe S8 is goed beschermd in de Gripzo klem door speciale beschermhoesjes rondom de klemmen.

Winkeliers moeten niet vergeten dat de zogenaamde ‘knip en ren weg’  methode steeds meer toegepast wordt door winkeldieven. Zeker als het dure nieuwe smartphones betreft. Gripzo’s nieuwe displaybeveiligingsklemmen maken diefstal van smartphones zo goed als onmogelijk. Gripzo is een uitstekend middel om margeverlies door diefstal tegen te gaan. Bovendien kan het de salesconversie verhogen, omdat winkelpersoneel een smartphone moeten ontgrendelen, maar zodoende ook waardevolle tijd heeft om met de klant te communiceren.

De nieuwe S8 is niet goedkoop, dus reken maar dat deze telefoon een hot target is voor dieven. De universele smartphoneklem past zeker om de S8, maar past ook prima om de iPhone 6, 7, plus, iPhone 8 maar ook om de P8, P9 of P10. Of een smartphone past of niet kan op deze pagina teruggevonden worden.

Gripzo, gripzo.com, smartphone, security, black, white, samsung, galaxy, S8, Samsung galaxy S8

Oh …. Nog een laatste dingentje: hier is de nieuwe reclame van Samsung. Ze hebben het onder andere over het slechten van grenzen. Nu is een klem met klauwen natuurlijk best wel een grote grens, maar door de snelle ontgrendling kan die grens ook volledig opgeheven worden en een 100% beleving van de S8 Smartphone geboden worden. Dankzij Gripzo geen diefstal meer en een verhoogde verkoopconversie.

Meer informatie? info@gripzo.com 

Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.