Telecomwinkelbedrijven klaar voor lock-down oplossingen

Gripzo bezocht in het laatste kwartaal van 2017 landen als Australië, Zuid-Afrika en de VS. In alle landen op de verschillende continenten vertelden Telecom-ketens ons hetzelfde: met de komst van iPhone 8 en iPhone X is diefstal uit winkels frequenter en agressiever geworden. Derving door winkeldiefstal voor de elektronicaretailers neemt hierdoor fors toe.

Omdat winkeliers zich tegenwoordig geen margeverlies meer kunnen veroorloven, zijn ze nu bereid om de live smartphones op het winkeldisplay beter te beveiligen. Gripzo heeft hierdoor een positieve impuls gekregen en heeft daardoor grote telecombedrijven geholpen hun smartphones en tablets over de hele wereld beter te beveiligen tegen diefstal. Hoewel lock-down in fysieke winkels niet zo aantrekkelijk klinkt, is de unieke eigenschap van de Gripzo houders, namelijkd e quick release een grote pluspunt. Dit staat een 100% productervaring toe die zelfs de omzetconversie helpt verhogen. Verstelbare beugels zorgen ervoor dat alle moderne smartphones perfect passen en zorgen daardoor tevens voor een goed rendement voor de retailers van hun investering.

Een van de grootste telecommerken in Zuid-Afrika, MTN, bevestigde dat de diefstalratio met maar liefst 80% is verminderd na de inzet van Gripzo-antidiefstalbeugels. Australische retailers zoals JB-Hi-Fi, Telstra en David Jones zijn ook fans geworden van de Gripzo beveiligingshouders. De anti-diefstalbeugels van Gripzo hebben wereldwijd bewezen dat het diefstal stopt en pogingen vertraagt en vaak onmogelijk maakt. Momenteel wordt Gripzo getest in een aantal grote elektronicaketens in de VS.

Bestrijd je winkeldiefstal op mobiele apparaten vandaag nog! 

Contact

Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.